1. Kantoorbenodigdheden
  2. grafische rekenmachine

Alles voor je kantoor: de top 10 grafische rekenmachines

Laatst bijgewerkt: 17 jun. 2023:i”]

Wiskunde op hoger niveau kan een uitdaging zijn. Maar er is hulp. Met een grafische rekenmachine is het mogelijk om veel van de moeilijke rekenkundige problemen te verlichten. Om de juiste te kunnen kiezen, hebben we een overzicht gemaakt van de beste grafische rekenmachines op de markt. We hebben gelet op de verhouding tussen hun kwaliteit en de prijs, zodat je een volledig beeld krijgt van wat er beschikbaar is. Hier zijn de top 10 grafische rekenmachines die het beste aan je behoeften voldoen.

Alles voor je kantoor kun je eenvoudig op deze website vinden. Nu kan ik je ook helpen met de top 10 grafische rekenmachines. De top 10 grafische rekenmachines bestaat alleen maar uit de beste grafische rekenmachines die er op dit moment zijn. Zo hoef je hier zelf niet meer naar te gaan zoeken. 

De top 10 grafische rekenmachines is ontstaan omdat ik zelf ook op zoek was naar de beste grafische rekenmachine. Door een top 10 op te stellen kan ik binnen een paar seconden een goede grafische rekenmachine vinden. De beste grafische rekenmachine voor mij hoef ik dan geen hele zoektocht voor te gaan houden. Dat is natuurlijk ideaal.

Beste geteste 10 grafische rekenmachines

Hieronder volgt een lijst van de top 10 beste grafische rekenmachines van 2024. Vergelijk hier verschillende grafische rekenmachines en kies het product dat het beste bij jou past.

Inhoudsopgave

Andere reviews

1. Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine.

De Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition grafische rekenmachine is een krachtig hulpmiddel voor studenten die meer willen dan alleen rekenen. Deze rekenmachine biedt een extra functie waarmee leerlingen programmeren in Python. Hiermee kunnen leerlingen hun kennis en vaardigheden in de programmering vergroten. Naast de vertrouwde functies heeft de TI-84 Plus CE-T Python Edition grafische rekenmachine ook een speciaal Python App waarmee gebruikers Python-code kunnen schrijven, uitvoeren en oplossen. Deze app maakt het voor leerlingen gemakkelijker om programmeerconcepten te begrijpen en te verkennen. De rekenmachine heeft ook een kleurenscherm, wat betekent dat leerlingen de grafische effecten van hun programma's kunnen zien. Gezien de krachtige functies en de gebruiksvriendelijkheid maakt dit een uitstekende keuze voor studenten die hun kennis in programmeren willen verdiepen.

2. Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine LCD kleurenscherm Voorzien van Nederlandse examenstand.

De Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine LCD kleurenscherm is voorzien van Nederlandse examenstand. Het scherm is een LCD kleurenscherm met 8 regels x 21 karakters waarop grafieken en gegevens in 7 verschillende kleuren weergegeven kunnen worden. Er is een link tussen de kleuren van de ingevoerde gegevens en de grafieken. Het scherm is opsplitsbaar in Graph/Graph en Graph/Tabel. De rekenmachine heeft een examenmodus waarin de toegang tot het gebruikersgeheugen beperkt wordt tijdens toetsen. Er is 61 kB gebruikersgeheugen en 16 MB flash (updates te downloaden via de app). Er is een aansluiting rekentoestel/rekentoestel of rekentoestel/PC mogelijk met de bijgeleverde kabel. Aansluiting met externe gegevensverwerkingsapparaten (datalogger type CLAB) is ook mogelijk. Directe overdracht van .txt, .csv en .py bestanden is ook mogelijk. De rekenmachine heeft een schuifdeksel en afmetingen van 18,6 x 89,0 x 188,5 in mm. Het gewicht is 272 g (batterijen inbegrepen). De voeding is 4 x AAA (LR03). Er is een garantie van 3 jaar. De natuurlijk display is Natural V.P.A.M. en er zijn meer dan 65.000 kleuren beschikbaar. Er is 28 waarden-/constantengeheugen. Er zijn diverse berekeningen mogelijk, zoals elementaire wiskunde, wetenschappelijke schrijfwijze, hyperbolische functies en inverse, omrekenen graden – radiaal – gon, omrekenen sexagesimaal <> decimaal, omrekening polair <> rechthoekig en eenheidomrekeningen.

3. Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine + Verlengde garantie.

De Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine is speciaal ontworpen om studenten te helpen bij het oplossen van complexe wiskundige problemen. Het heeft veelgelijkende eigenschappen aan de TI-84 Plus CE-T, waaronder de Python App. Met deze app kun je programma's schrijven, waardoor je een betere beheersing krijgt over je wiskundige kennis. De TI-84 Plus CE-T Python Edition heeft een high-resolutie, backlight kleurenscherm, waardoor je de kleurrijke grafieken en diagrammen duidelijk kunt zien. Daarnaast heeft het een oplaadbare batterij die je gemakkelijk kunt opladen met een USB-kabel. De TI-84 Plus CE-T Python Edition heeft ook de Nederlandse examenstand, wat verplicht is voor de examens wiskunde. Hiermee kun je de standaard exameninstellingen gebruiken om je voor te bereiden op het examen. Bovendien biedt het een verlengde garantie, waardoor je geen zorgen hoeft te maken als je rekenmachine het begeeft.

4. Texas Instruments TI-Nspire™ CX II-T CAS Grafische Rekenmachine.

De Texas Instruments TI-Nspire™ CX II-T CAS Grafische Rekenmachine is de ultieme rekenmachine voor studenten. Het biedt een intuïtief, uitgebreid platform dat studenten helpt bij het opbouwen van een dieper inzicht in wiskunde, techniek en wetenschap. Het platform is ontworpen met een eenvoudig te gebruiken gebruikersinterface en een brede verzameling grafische, numerieke en algoritmische representaties. Het werkbalkmenu van de TI-Nspire™ CX II-T CAS Rekenmachine biedt een intuïtieve navigatie en een uitgebreide reeks functies die studenten helpen hun begrip te vergroten. Met de geïntegreerde 3D-grafiekenmotor kunnen studenten verder onderzoeken en verkennen van geometrische objecten, vergelijkingen en patronen. Het platform is ook voorzien van een uitgebreide bibliotheek van algoritmen, waarmee studenten eenvoudig berekeningen kunnen uitvoeren en hun bevindingen visualiseren. Bovendien heeft de TI-Nspire™ CX II-T CAS Rekenmachine een krachtige CAS-processor, waardoor het de meest complexe berekeningen kan uitvoeren.

5. Texas Instruments Grafische Rekenmachine TI-Nspire™ CX II-T.

Met de TI-Nspire™ CX II-T Grafische Rekenmachine van Texas Instruments krijgen leerlingen toegang tot een compleet educatief platform. De handhelds hebben de vertrouwde functies van TI, een krachtiger processor en een verbeterd ontwerp met extra dynamische wiskunde-applicaties. Met de handhelds wordt het leren makkelijker en interessanter voor leerlingen. De TI-Nspire™ CX II-T heeft een uitgebreide grafische functie, waardoor leerlingen de verbanden tussen abstracte concepten kunnen begrijpen. Het is makkelijk om alle verzamelde gegevens te gebruiken op de computer, tablet of iPad®. Daarnaast heeft de handheld een groot, helder kleurenscherm, waardoor leerlingen gemakkelijk kunnen werken met grote hoeveelheden informatie. Met deze krachtige rekenmachine kunnen leerlingen oefeningen maken, experimenteren met data, grafieken tekenen, uitgebreide wiskunde- en wetenschapsproblemen oplossen en nog veel meer.

6. HP Prime Graphing Calculator G2.

De HP Prime Graphing Calculator G2 is de perfecte keuze voor studenten die grafieken en gegevens willen verwerken. De calculator heeft een 3,5-inch multi-touch enabled kleurenscherm dat responsief reageert op aanraking met een vinger. Dit maakt het gemakkelijk om alle functies van de HP Prime te activeren, zonder het gebruik van een toetsenbord. HP heeft een intuïtief besturingssysteem ontwikkeld dat veel mensen al kennen en vertrouwd mee zijn, zoals smartphones of tablets. De HP Prime Graphing Calculator G2 is ook uitgerust met een processor die meer rekenkracht heeft dan eerdere modellen. De processor zorgt ervoor dat de gebruiker snelle en nauwkeurige resultaten krijgt, wat vooral belangrijk is als er veel gegevens moeten worden berekend. De calculator heeft ook een geïntegreerde USB-poort, waarmee gegevens worden overgedragen van de calculator naar een computer.

7. HP Prime G2 Grafische Rekenmachine.

De HP Prime G2 Grafische Rekenmachine biedt een revolutionaire manier van rekenen. Deze prachtig ontworpen handheld rekenmachine is voorzien van een multi-touch kleurenscherm dat de gebruiker in staat stelt om de rekenmachine aan te sturen met behulp van touchbediening. Daarnaast is ook toetsinvoer van toepassing. De HP Prime G2 Grafische Rekenmachine biedt een geweldige functionaliteit. De gebruiker kan simpele wiskundige representaties maken, snelle beoordelingen van educatieve vorderingen uitvoeren en een draadloze connectiviteit1 tot stand brengen. Bovendien is de HP Prime G2 Grafische Rekenmachine uitgerust met een lang werkende oplaadbare lithium-ion batterij. Dit stelt de gebruiker in staat om de rekenmachine overal mee naar toe te nemen. De HP Prime G2 Grafische Rekenmachine is een uitstekende keuze voor studenten, docenten, engineers en iedereen die een krachtige en gemakkelijk te gebruiken rekenmachine zoekt. Het kleurenscherm met multi-touch technologie biedt een gebruiksvriendelijke interface, waardoor het gemakkelijk is om complexe berekeningen uit te voeren.

8. Casio wetenschappelijke rekenmachine FX-991DEX, Duitstalige versie.

De Casio wetenschappelijke rekenmachine FX-991DEX Duitstalige versie zorgt voor een geavanceerde ervaring met zijn innovatieve technologie. Het biedt een LCD-scherm met een resolutie die vier keer hoger is dan die van de bekende FX ES Plus-serie. Deze rekenmachine is voorzien van een snellere processor en twee keer zoveel geheugen, waardoor je moeiteloos complexe berekeningen kunt uitvoeren. Daarnaast is deze rekenmachine uitgerust met een natuurlijke tekstboekweergave en V.P.A.M. voor natuurlijke invoer en uitvoer. Met een formaat van 77 x 165,5 x 11,1 mm en een gewicht van slechts 90 g, past de Casio wetenschappelijke rekenmachine FX-991DEX Duitstalige versie gemakkelijk in je zak. Bovendien wordt dit apparaat geleverd met een hardcase, die je eenvoudig op de rekenmachine kunt schuiven voor extra bescherming. Met 552 functies, een zonne-energie- en batterijvoeding, en een innovatieve LCD-weergave, biedt deze rekenmachine een complete oplossing voor al je wetenschappelijke berekeningen.

9. Texas grafische rekenmachine TI-84 Plus met examenfunctie.

De Texas grafische rekenmachine TI-84 Plus met examenfunctie is een krachtige en gebruiksvriendelijke rekenmachine die perfect is voor schoolgebruik. Deze rekenmachine biedt een breed scala aan functies die kunnen worden gebruikt voor het oplossen van complexe wiskundige problemen. De TI-84 Plus geeft u de mogelijkheid om met een nauwkeurigheid van 14 cijfers of een benadering in wetenschappelijke notatie van 10 cijfers en een 2-cijferige exponent te rekenen. Met deze rekenmachine kun je ook grafieken tekenen en bewerken, rekenen met matrixen, statistieken en complexe getallen. De TI-84 Plus heeft ook een examenfunctie die het mogelijk maakt om examenproblemen op te lossen zonder dat je je rekenmachine hoeft te verlaten. Deze rekenmachine kan ook worden aangesloten op een computer voor het maken van grafieken, het bekijken van gegevens en het oplossen van problemen. De TI-84 Plus heeft een krachtig geheugen waarmee je programma's kunt opslaan, waardoor je je werk kunt hervatten waar je was gebleven. De TI-84 Plus is bovendien compatibel met verschillende softwarepakketten die het gemakkelijk maken om uw oefeningen en oplossingen te delen met anderen.

10. TI 84 Plus CE-T Python Edition + Beschermhoes + verlengde garantie + Laadkabel.

De TI-84 Plus CE-T Python Edition is een multifunctionele grafische rekenmachine met een hoge resolutie en backlight kleurenscherm. Het combineert de functies van de TI-84 Plus CE-T met de extra Python App, waardoor je geavanceerde programmeeropdrachten kunt uitvoeren. De oplaadbare batterij en het Nederlandse examenstand maken de TI-84 Plus CE-T Python Edition geschikt voor de meeste examens wiskunde. Het pakket bevat ook een beschermhoes om het apparaat te beschermen tegen schade, een verlengde garantie om je te vrijwaren van onvoorziene problemen en een laadkabel om de batterij op te laden. De TI-84 Plus CE-T Python Edition is een handig en krachtig hulpmiddel voor iedereen die zich meer wil verdiepen in de technologie en de wetenschap. Het is een ideale keuze voor zowel studenten als professionals.

Het vergelijken van de grafische rekenmachines

Het vergelijken van de grafische rekenmachines hebben wij natuurlijk al voor je gedaan. En met wij bedoel ik de deskundigen die mij hiermee geholpen hebben. Op die manier konden we een grafische rekenmachine test doen waaruit de best geteste grafische rekenmachines naar voren kwamen. 

Zo hebben we de grafische rekenmachines steeds vergeleken. De grafische rekenmachines vergelijken doen we op basis van alle mogelijkheden, zodat we zeker weten dat hij in onze top 10 grafische rekenmachines thuis hoort.

De top 10 grafische rekenmachines voor je kantoor

De top 10 grafische rekenmachines voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zomaar uitgezocht. Ik ben samen met een heel team om de tafel gaan zitten om een duidelijk beeld te krijgen van de grafische rekenmachines. Zo kan ik garanderen dat je alleen de beste grafische rekenmachines op mijn website kunt vinden. 

De top 10 grafische rekenmachines is bedoeld voor mensen met een kantoor die er graag het beste uit willen halen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je nog een kantoor wilt gaan maken en dan kan dit natuurlijk ook.

Bekijk andere testen

Veelgestelde vragen over de beste grafische rekenmachines

Nu vraag jij je natuurlijk af waarom er een top 10 grafische rekenmachines is. Deze top 10 is ontstaan omdat ik zelf op zoek was naar de ideale grafische rekenmachine. Tegenwoordig lijkt het wel onmogelijk om de ideale grafische rekenmachine te vinden. Daarom dacht ik dat hier iets aan moest gebeuren. 

Vanuit daar ben ik gaan kijken hoe ik andere mensen kon gaan helpen om de ideale grafische rekenmachines te vinden. Dit heb ik gedaan en vanuit daar is een top 10 grafische rekenmachines ontstaan. Zo kan iedereen de beste grafische rekenmachines kopen zonder hier steeds uren naar te moeten zoeken.

Het is zeker belangrijk om een kantoor goed in te richten, maar vele mensen weten toch nog niet hoe zit dit het beste aan kunnen pakken. Daarom is het goed om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Het beste is om je kantoor in te richten naar jouw smaak, zodat jij je fijn voelt in je eigen kantoor. 

Wanneer jij je niet fijn voelt in je eigen kantoor, kan dit vrij vervelend zijn. Daarom is het zeker goed om te kijken welke opties je hebt en hoe je hier het beste gebruik van kunt maken. Zo krijg je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden.

Het is natuurlijk wel handig om te weten wat een  grafische rekenmachine precies kost. Als eerste is het goed om te weten dat ik deze grafische rekenmachines niet zelf verkoop. Daarom kan ik de prijzen niet bepalen. De prijzen worden bepaald door alle aanbieders die op mijn website staan. 

De prijzen kunnen hierdoor wel verschillen. Daarom is het goed om te kijken welke prijs jij voor een grafische rekenmachine wilt betalen. Dit kan per persoon en kantoor natuurlijk veranderen. Daarom staan er ook een hoop verschillende soorten grafische rekenmachines in de top 10, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit.

Na ons uitgebreide onderzoek naar de beste grafische rekenmachines van dit moment zijn we tot een top 10 gekomen. De grafische rekenmachine die bovenaan deze lijst staat en dus de grafische rekenmachine die best getest is, is: Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine..

Deze is uit de grafische rekenmachines test gemiddeld als beste naar voren gekomen. Met het aankopen van deze grafische rekenmachine weet je dus zeker dat je een goed product in huis haalt.

Mocht deze grafische rekenmachine niet voor jou de beste keuze zijn, geen probleem. Alle grafische rekenmachines uit onze lijst zijn 10 goede grafische rekenmachines. 

Conclusie over de best geteste grafische rekenmachines

We hopen dat je er veel plezier aan beleeft om preciezer te rekenen met behulp van één van de door ons geselecteerde grafische rekenmachine. We zijn ervan overtuigd dat je door de informatie die je vandaag hebt ontvangen, in staat zal zijn de beste grafische rekenmachine uit te zoeken die aan al je behoeften voldoet. Wees ook niet bang om verder te lezen over dit en andere onderwerpen, want alleen zo kun je als consument op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Maar bovenal, onthoud dat je kunt terugvallen op onze handleiding en de gegevens van de top 10 producten, zodat je de beste keuze kunt maken. Het is onze missie om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, zodat je niet meer uren hoeft te zoeken om de juiste grafische rekenmachine te vinden. Wij hopen dat je blij bent met ons advies en dat je veel voordeel hebt van de informatie die je hebt ontvangen. Veel mensen vinden de keuze van een grafische rekenmachine een overweldigende opgave. Wij willen je daarom dezelfde service bieden die wij als consument ook willen. We willen dat je verantwoorde keuzes kunt maken, zodat je een grafische rekenmachine kunt kopen waar je veel mee kunt. Met onze gids over grafische rekenmachines hopen we je verder te helpen met het maken van de perfecte keuze. We willen je ook aanmoedigen om een goede balans te vinden tussen kwaliteit en prijs, zodat je de meest optimale keuze kunt maken voor je grafische rekenmachine. Zo ben je voorbereid op vele toekomstige rekenkundige avonturen!

 

Tot slot over de best geteste grafische rekenmachines van 2024

Natuurlijk heb ik, Rudy, nog wel wat enkele woorden over de top 10 grafische rekenmachines. Het is namelijk verstandig om zelf altijd nog wat onderzoek te doen naar de grafische rekenmachines. Op die manier krijg je namelijk een duidelijk beeld van de opties die er op het moment allemaal zijn. 

Mijn top 10 is een ideaal startpunt maar het is niet het enige punt waar je naar moet kijken. Het is juist verstandig om naar alle andere mogelijkheden te kijken zodat je precies weet wat de beste grafische rekenmachine voor jouw kantoor gaat zijn. Zo voorkom je dat je eventueel ene miskoop begaat. 

Disclaimer: Rudyreview.nl heeft geprobeerd alle reviews met zorg samen te stellen en ontvangt een kleine commissie bij  aankoop van een best getest product via de door ons geplaatste link naar de webshop. Rudyreview.nl is echter niet verantwoordelijk voor de producten zelf. Fouten op de pagina? Meld het ons!

Gepubliceerd op: 17 mei 2023

Sandra
Sandra

Ik ben Sandra, een gepassioneerde reviewer van kantoorproducten. Als jong meisje was ik al gefascineerd door de wereld van schrijfwaren en organisatie. Mijn liefde voor kantoorbenodigdheden en het vinden van de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl heeft me geleid tot het schrijven van reviews. Met mijn woorden wil ik anderen helpen bij het maken van weloverwogen keuzes. Mijn biografie in 100 woorden vertelt het verhaal van een vrouw die haar passie heeft omgezet in haar werk, terwijl ze de schoonheid van efficiëntie en productiviteit verkent, één review tegelijk.