1. Schoolbenodigdheden
  2. puntenslijper

Alles voor je kantoor: de top 10 puntenslijpers

Laatst bijgewerkt: 17 jun. 2023:i”]

Vanaf het moment dat je een potlood oppakt, heb je geen last van jouw scherpe lijn. Maar een scherpe punt houdt niet lang stand. Je zal regelmatig je potlood willen bijslijpen. Maar met welke puntenslijper kun je het beste uit de voeten? Welke puntenslijper is de moeite waard? Om jou hierbij te helpen hebben wij gekeken naar 10 verschillende puntenslijpers. We hebben gelet op de verhouding tussen prijs en kwaliteit om een top 10 te creëren. Op die manier kun je de beste keuze maken voor jezelf en je creativiteit optimaal benutten.

Alles voor je kantoor kun je eenvoudig op deze website vinden. Nu kan ik je ook helpen met de top 10 puntenslijpers. De top 10 puntenslijpers bestaat alleen maar uit de beste puntenslijpers die er op dit moment zijn. Zo hoef je hier zelf niet meer naar te gaan zoeken. 

De top 10 puntenslijpers is ontstaan omdat ik zelf ook op zoek was naar de beste puntenslijper. Door een top 10 op te stellen kan ik binnen een paar seconden een goede puntenslijper vinden. De beste puntenslijper voor mij hoef ik dan geen hele zoektocht voor te gaan houden. Dat is natuurlijk ideaal.

Beste geteste 10 puntenslijpers

Hieronder volgt een lijst van de top 10 beste puntenslijpers van 2024. Vergelijk hier verschillende puntenslijpers en kies het product dat het beste bij jou past.

Inhoudsopgave

Andere reviews

1. Derwent Super Point Handmatige Puntenslijper met Bureaubevestiging.

Onze Derwent Super Point Handmatige Puntenslijper met Bureaubevestiging is een veelzijdig en handig gereedschap dat je kunt gebruiken voor detailwerk. Dankzij het schroefvormige slijpgedeelte slijp je potloden tot een super punt. De voorplaat is uitschuifbaar en heeft een zelfvoedend mechanisme waarmee je eenvoudig een perfecte punt kunt bereiken. De puntenslijper is verkrijgbaar in twee formaten. De kleinere versie past gemakkelijk in een broekzak. De grotere versie heeft ook een schuifreservoir voor het slijpsel en een bureauklem om de puntenslijper vast te zetten. Je kunt de puntenslijper dus eenvoudig op je bureau of werkblad bevestigen. Of je nu in de klas bent of thuis aan het tekenen of schrijven, deze puntenslijper geeft je net dat beetje extra dat je nodig hebt voor het maken van perfecte details.

2. Doogo® Automatische Puntenslijper 2 gaten en 8 mm 9 clips 12's mm Roze Kinderen de school kantoor aan huis.

Doogo® Automatische Puntenslijper 2 gaten en 8 mm 9 clips 12's mm Roze Kinderen de school kantoor aan huis is een modern en praktisch product dat ervoor zorgt dat uw pennen er altijd perfect uitzien. Het heeft een dubbel gat met een diameter van 6 mm 8 mm 9 12 mm, wat betekent dat het alle soorten potloden, standaard en jumbo, als normale pen, potlood professioneel ontwerp en potloden om workshop Carpenter's scherpen kan afhandelen. Het product heeft ook een veiligheidsschild dat kinderen weerhoudt van het grote gat (9-12 mm). Bovendien is het voorzien van een automatische modus die werkt met 4 AA-batterijen, zodat u geen opladen nodig hebt. U hoeft alleen maar wat druk op de pen uit te oefenen en de slijper zal automatisch worden geactiveerd. De Doogo® Automatische Puntenslijper is ideaal voor het tekenen, het schoolbureau van kinderen, klaslokalen, docenten, ontwerpers, kunstenaars, kunstenaars, studenten, kantoorpersoneel, enz. Het heeft een antislipmat op de bodem, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Het is ook een perfect cadeau voor kinderen.

3. Puntenslijper Pootloodslijper 2 gaats 5star

NO DESCRIPTION

4. Puntenslijper Pootloodslijper 2 gaats

NO DESCRIPTION

5. Faber-Castell puntenslijper Artist dubbel metaal FC-185710.

Met de Faber-Castell puntenslijper Artist dubbel metaal FC-185710 kun je jouw grafiet- en kleurpotloden precies zo scherp of stom slijpen als je wilt. De slijper is bedoeld voor professionele kunstenaars en biedt een hoogwaardige kwaliteit met een duurzame constructie. In tegenstelling tot andere puntenslijpers heeft de Faber-Castell puntenslijper een extra scherp mes dat speciaal is ontworpen voor het slijpen van grafiet- en kleurpotloden. Ook is de stevige constructie gemaakt van duurzaam metaal en is de slijper voorzien van een grote, brede opening waardoor ook dikkere potloden kunnen worden geslepen. Het is aan te raden om het mes van de puntenslijper af en toe te vervangen, om ervoor te zorgen dat je potloden optimaal geslepen worden. Als het mes bot wordt, zal dat resulteren in meer puntbreuken. Met de Faber-Castell puntenslijper Artist dubbel metaal FC-185710 kun je eindeloos genieten van mooi geslepen potloden en krijg je perfecte resultaten, elke keer!

6. Faber-Castell puntenslijper met opvangbakje - FC-183500.

De Faber-Castell puntenslijper met opvangbakje is een uitstekend hulpmiddel voor het schoon en eenvoudig slijpen van verschillende formaten potloden. De puntenslijper is verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw en zwart en is ontworpen met een ergonomische grip voor een comfortabel en veilig slijpproces. Het opvangbakje van de puntenslijper maakt het mogelijk om met minimale rommel te werken. Het opvangbakje verzamelt de afgebroken potloden en helpt zo bij het schoonmaken. Daarnaast heeft de puntenslijper een veiligheidsschroef, waardoor het slijpproces veilig en gemakkelijk te bedienen is. Dit maakt de puntenslijper geschikt voor alle standaard maten en Jumbo potloden. De Faber-Castell puntenslijper met opvangbakje is een praktisch en stijlvol hulpmiddel voor het slijpen van kleur en grafiet potloden. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en biedt een schone, eenvoudige en veilige manier om potloden te slijpen. De puntenslijper is ideaal voor thuis, op kantoor of op school.

7. Puntenslijper Machine Dahle 133.

De Dahle 133 Puntenslijper Machine is ontworpen voor het maximaal behouden van uw schrijfgerei. Deze puntenslijper is gemaakt van kunststof en heeft zwarte accenten, voor een stijlvolle uitstraling. Je kunt de puntenslijper instellen voor het slijpen van gewone en kleurpotloden met een doorsnee van 11,5 mm. De tanden van de slijp-opening zijn speciaal ontworpen om de buitenkant van het potlood niet te beschadigen tijdens het slijpen. Met een stalen frees en tafelklem kunt u uw pen met precisie slijpen. De machine heeft ook een automatische slijpstop, zodat u zeker weet dat uw potlood correct is gepunt. De afmetingen van de puntenslijper machine zijn 95x75x75mm. Met de Dahle 133 Puntenslijper Machine kunt u zeker zijn dat uw schrijfgerei in perfecte staat blijft.

8. Herome Eye Care Make-Up Puntenslijper met Opvangbakje voor Oogpotlood Oog make up.

Met de Herome Eye Care Make-Up Puntenslijper met Opvangbakje voor Oogpotlood Oog make up kun je je make-up perfect op punten. De slijper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is geschikt voor standaard en jumbo potloden. Dankzij de transparante kap vang je al je slijpsel moeiteloos op. Het speciale mes voorkomt dat je potloden afbreken terwijl je ze puntig maakt. Daarnaast heeft de slijper een stick om je slijpsel makkelijk te verwijderen zonder dat het mes beschadigt. Met deze Duo Sharpener kun je de make-up perfect op punt brengen zonder je te verwonden. Het is een duurzame oplossing die je make-up routine gemakkelijker en veiliger maakt. Met deze slijper voorkom je dat je potloden verslijten en krijg je een perfecte punt.

9. STABILO Woody Puntenslijper Speciaal Voor Woody Kleurpotloden.

De STABILO Woody Puntenslijper Speciaal Voor Woody Kleurpotloden is een handige manier om uw kleurpotloden perfect af te slijpen. De puntenslijper is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een stijlvol design. Deze puntenslijper is eenvoudig in gebruik en heeft een blauw en doorschijnend oppervlak. De puntenslijper is voorzien van een roestvrijstalen mes waardoor het perfect scherp staat. De STABILO Woody Puntenslijper Speciaal Voor Woody Kleurpotloden is een ideaal hulpmiddel voor kunstenaars, leraren en studenten. Met deze puntenslijper kunt u uw kleurpotloden in een handomdraai scherp maken en deze blijft langer mooi. De puntenslijper heeft een lange levensduur en is ook gemakkelijk schoon te maken. Met de STABILO Woody Puntenslijper Speciaal Voor Woody Kleurpotloden kunt u uw kleurpotloden perfect afslijpen en krijgt u de perfecte punt.

10. Elektrische puntenslijper batterij SSHA0019.

Deze elektrische puntenslijper is een handig en veilig apparaat dat gebruikt kan worden voor vele verschillende doeleinden. Dankzij de aangedreven batterij kan de puntenslijper overal mee naartoe worden genomen. U kunt er bijvoorbeeld mee aan de slag om documenten te versnipperen, stof te verwijderen of om de randen van papier te ronden. Het apparaat is voorzien van een veiligheidsschakelaar om onbedoeld starten te voorkomen. Het toestel is gemaakt van duurzaam ABS-kunststof en is licht van gewicht. De batterij heeft een capaciteit van 800 mAh en is eenvoudig op te laden met een USB-kabel. Met de puntenslijper kunt u tot 6 A4-vellen tegelijk verwerken en de maximale dikte van documenten die de machine kan verwerken is 0,5 cm. Bovendien is de puntenslijper voorzien van een overbelastingsbeveiliging, waardoor het apparaat automatisch uitschakelt wanneer het overbelast wordt. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw documenten veilig en efficiënt verwerkt worden.

Het vergelijken van de puntenslijpers

Het vergelijken van de puntenslijpers hebben wij natuurlijk al voor je gedaan. En met wij bedoel ik de deskundigen die mij hiermee geholpen hebben. Op die manier konden we een puntenslijper test doen waaruit de best geteste puntenslijpers naar voren kwamen. 

Zo hebben we de puntenslijpers steeds vergeleken. De puntenslijpers vergelijken doen we op basis van alle mogelijkheden, zodat we zeker weten dat hij in onze top 10 puntenslijpers thuis hoort.

De top 10 puntenslijpers voor je kantoor

De top 10 puntenslijpers voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zomaar uitgezocht. Ik ben samen met een heel team om de tafel gaan zitten om een duidelijk beeld te krijgen van de puntenslijpers. Zo kan ik garanderen dat je alleen de beste puntenslijpers op mijn website kunt vinden. 

De top 10 puntenslijpers is bedoeld voor mensen met een kantoor die er graag het beste uit willen halen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je nog een kantoor wilt gaan maken en dan kan dit natuurlijk ook.

Bekijk andere testen

Veelgestelde vragen over de beste puntenslijpers

Nu vraag jij je natuurlijk af waarom er een top 10 puntenslijpers is. Deze top 10 is ontstaan omdat ik zelf op zoek was naar de ideale puntenslijper. Tegenwoordig lijkt het wel onmogelijk om de ideale puntenslijper te vinden. Daarom dacht ik dat hier iets aan moest gebeuren. 

Vanuit daar ben ik gaan kijken hoe ik andere mensen kon gaan helpen om de ideale puntenslijpers te vinden. Dit heb ik gedaan en vanuit daar is een top 10 puntenslijpers ontstaan. Zo kan iedereen de beste puntenslijpers kopen zonder hier steeds uren naar te moeten zoeken.

Het is zeker belangrijk om een kantoor goed in te richten, maar vele mensen weten toch nog niet hoe zit dit het beste aan kunnen pakken. Daarom is het goed om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Het beste is om je kantoor in te richten naar jouw smaak, zodat jij je fijn voelt in je eigen kantoor. 

Wanneer jij je niet fijn voelt in je eigen kantoor, kan dit vrij vervelend zijn. Daarom is het zeker goed om te kijken welke opties je hebt en hoe je hier het beste gebruik van kunt maken. Zo krijg je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden.

Het is natuurlijk wel handig om te weten wat een  puntenslijper precies kost. Als eerste is het goed om te weten dat ik deze puntenslijpers niet zelf verkoop. Daarom kan ik de prijzen niet bepalen. De prijzen worden bepaald door alle aanbieders die op mijn website staan. 

De prijzen kunnen hierdoor wel verschillen. Daarom is het goed om te kijken welke prijs jij voor een puntenslijper wilt betalen. Dit kan per persoon en kantoor natuurlijk veranderen. Daarom staan er ook een hoop verschillende soorten puntenslijpers in de top 10, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit.

Na ons uitgebreide onderzoek naar de beste puntenslijpers van dit moment zijn we tot een top 10 gekomen. De puntenslijper die bovenaan deze lijst staat en dus de puntenslijper die best getest is, is: Derwent Super Point Handmatige Puntenslijper met Bureaubevestiging..

Deze is uit de puntenslijpers test gemiddeld als beste naar voren gekomen. Met het aankopen van deze puntenslijper weet je dus zeker dat je een goed product in huis haalt.

Mocht deze puntenslijper niet voor jou de beste keuze zijn, geen probleem. Alle puntenslijpers uit onze lijst zijn 10 goede puntenslijpers. 

Conclusie over de best geteste puntenslijpers

Het is waar dat een puntenslijper een handige tool is om scherp te houden, maar het is nog veel belangrijker om de juiste puntenslijper te kiezen. Dankzij onze gids over puntenslijper heb je er een goed beeld van, welke de 10 beste producten zijn. Hiermee kun je een puntenslijper kiezen die precies bij je behoeften past. Het kan nog zo zijn dat je vragen hebt over puntenslijpers, maar hier kunnen we je bij helpen! Zo kunnen we je de juiste informatie geven en kun je zelf een goede keuze maken. Als je eenmaal een puntenslijper hebt gekozen, dan kun je je aandacht richten op het scherp houden van je potloden!

 

Tot slot over de best geteste puntenslijpers van 2024

Natuurlijk heb ik, Rudy, nog wel wat enkele woorden over de top 10 puntenslijpers. Het is namelijk verstandig om zelf altijd nog wat onderzoek te doen naar de puntenslijpers. Op die manier krijg je namelijk een duidelijk beeld van de opties die er op het moment allemaal zijn. 

Mijn top 10 is een ideaal startpunt maar het is niet het enige punt waar je naar moet kijken. Het is juist verstandig om naar alle andere mogelijkheden te kijken zodat je precies weet wat de beste puntenslijper voor jouw kantoor gaat zijn. Zo voorkom je dat je eventueel ene miskoop begaat. 

Disclaimer: Rudyreview.nl heeft geprobeerd alle reviews met zorg samen te stellen en ontvangt een kleine commissie bij  aankoop van een best getest product via de door ons geplaatste link naar de webshop. Rudyreview.nl is echter niet verantwoordelijk voor de producten zelf. Fouten op de pagina? Meld het ons!

Gepubliceerd op: 17 mei 2023

Sandra
Sandra

Ik ben Sandra, een gepassioneerde reviewer van kantoorproducten. Als jong meisje was ik al gefascineerd door de wereld van schrijfwaren en organisatie. Mijn liefde voor kantoorbenodigdheden en het vinden van de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl heeft me geleid tot het schrijven van reviews. Met mijn woorden wil ik anderen helpen bij het maken van weloverwogen keuzes. Mijn biografie in 100 woorden vertelt het verhaal van een vrouw die haar passie heeft omgezet in haar werk, terwijl ze de schoonheid van efficiëntie en productiviteit verkent, één review tegelijk.