1. Kantoorbenodigdheden
  2. geldtelmachine

Alles voor je kantoor: de top 10 geldtelmachines

Laatst bijgewerkt: 17 jun. 2023:i”]

Klaar om de beste geldtelmachine voor je organisatie te vinden? Wij hebben alvast wat werk verzet door te kijken naar de top 10 geldtelmachines en de verhouding tussen kwaliteit en prijs. Of je nu op zoek bent naar de beste of naar een betaalbare optie, je zult hier zeker iets vinden dat bij jou past. Laat ons de reis beginnen door eerst te kijken naar alle verschillende soorten geldtelmachines die er zijn.

Alles voor je kantoor kun je eenvoudig op deze website vinden. Nu kan ik je ook helpen met de top 10 geldtelmachines. De top 10 geldtelmachines bestaat alleen maar uit de beste geldtelmachines die er op dit moment zijn. Zo hoef je hier zelf niet meer naar te gaan zoeken. 

De top 10 geldtelmachines is ontstaan omdat ik zelf ook op zoek was naar de beste geldtelmachine. Door een top 10 op te stellen kan ik binnen een paar seconden een goede geldtelmachine vinden. De beste geldtelmachine voor mij hoef ik dan geen hele zoektocht voor te gaan houden. Dat is natuurlijk ideaal.

Beste geteste 10 geldtelmachines

Hieronder volgt een lijst van de top 10 beste geldtelmachines van 2024. Vergelijk hier verschillende geldtelmachines en kies het product dat het beste bij jou past.

Inhoudsopgave

Andere reviews

1. SCANNUM® Biljettelmachine 4-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Geldteller Geldtelmachine Geld Teller.

De SCANNUM® 1200 is uw ideale partner voor een efficiënte en betrouwbare geldverwerking. De geldtelmachine is voorzien van een 4-voudig valsgelddetector, zodat u zeker bent van een betrouwbare verwerking. Met een snelheid van 1000 biljetten per minuut worden de biljetten nauwkeurig geteld. Ergonomisch ontworpen, is deze geldtelmachine gemakkelijk te gebruiken en heeft u een overzichtelijk scherm waarop u alle gegevens kan aflezen. De geldtelmachine is geschikt voor een breed scala aan muntstukken en biljetten. De SCANNUM® 1200 is niet alleen sterk en betrouwbaar, maar ook onderhoudsvriendelijk. U kunt de geldtelmachine eenvoudig schoonmaken en de filters makkelijk vervangen. Bovendien is de geldtelmachine uitgerust met een energiezuinig systeem en heeft het een lage geluidsproductie.

2. SCANNUM® Biljettelmachine 3-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Hendel Geldteller Geldtelmachine Geld teller.

De Scannum® 1000 geldtelmachine is een uiterst betrouwbaar en gebruiksvriendelijk apparaat dat razendsnel de kas inhoud kan opmaken. De biljettelmachine heeft een 3-voudige valsgelddetectie (UV, MG en infrarood) en telt maar liefst 1000 biljetten per minuut. Met een invoercapaciteit van 300 biljetten is de machine ideaal voor kleine bedrijven, maar ook voor grote bedrijven met veel klanten. De hendel aan de zijkant zorgt voor gemakkelijke bediening en een betrouwbare telling. Bovendien wordt de machine geleverd met een gratis stofhoes en een valsgeldpen. De stofhoes beschermt de machine tegen stof, vuil en andere schadelijke invloeden, terwijl de valsgeldpen helpt bij het detecteren van valse bankbiljetten. Met de Scannum® 1000 geldtelmachine heeft u een krachtige machine die snel, veilig en betrouwbaar uw kas inhoud opmaakt.

3. MasterCount Geldtelmachine 3362KT Biljettelmachine 3-Voudige Valsgelddetectie Meerdere Valuta's Geldteller.

De MasterCount® 3362KT Geldtelmachine is een krachtige machine die uw werk omtrent het tellen van biljetten een stuk eenvoudiger maakt. De machine helpt u om de biljetten gesorteerd bij elkaar te tellen en automatisch de waarde van de biljetten weer te geven. Met deze geldtelmachine kunt u veel tijd besparen, waardoor u meer productief kunt werken. Daarnaast beschikt de MasterCount® 3362KT Geldtelmachine over 5-voudige detectieve features. Deze features zorgen ervoor dat de machine in staat is om zowel echte als valse biljetten te detecteren en te onderscheiden. De machine is verder geschikt voor het tellen van meerdere valuta's en het is uitgerust met een modern design waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan uw werkomgeving. Deze geldtelmachine is dus een aanwinst voor iedereen die vaak grote hoeveelheden geld hanteert.

4. Safescan 1250 munttelmachine.

De Safescan 1250 muntenteller en geldsorteerder is het ideale apparaat voor elke kassier, ondernemer of bedrijf. Met een verwerkingssnelheid van 800 munten per minuut, is de 1250 de snelste muntenteller op de markt. Bovendien is hij uitgerust met een hoogwaardige geldsorteerder. Met dit apparaat kunt u snel en gemakkelijk munten en bankbiljetten tellen, sorteren en bundelen. De 1250 is ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd. De intuïtieve gebruikersinterface zorgt ervoor dat u de muntenteller en geldsorteerder direct na ontvangst kunt gebruiken. U hoeft alleen de stroom aan te sluiten en de muntenteller is klaar voor gebruik. De 1250 is ook uitgerust met een geavanceerde detectiesensor. Deze sensor detecteert alleen authentieke munten en bankbiljetten, waardoor u altijd de juiste kasomzet kunt melden. Daarnaast heeft de 1250 een hoge capaciteit, met een capaciteit van maar liefst 1000 munten en 200 biljetten. Dankzij deze capaciteit kunt u grote hoeveelheden munten en biljetten snel en gemakkelijk verwerken.

5. Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine 4-voudige vals geld detectie 1000 biljetten per minuut Geldteller Incl.

Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine maakt het tellen van grote hoeveelheden bankbiljetten gemakkelijk, veilig en snel. Deze geldtelmachine heeft een 4-voudige vals geld detectie en een hoge tellingssnelheid van 1000 biljetten per minuut. Ideaal voor gebruik door bedrijven, banken, winkels enzovoort. De geldtelmachine is eenvoudig te bedienen met de knoppen op het gebruiksvriendelijke LCD display. U kunt de machine instellen om de bankbiljetten te tellen, te sorteren of om onderscheid te maken tussen verschillende waarden. Verder heeft de machine ook een automatisch startsysteem waarmee u de geldtelmachine binnen een paar seconden kunt laten draaien. De Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine is uitgerust met een hoogwaardige verlichting, waardoor de bankbiljetten gemakkelijk te zien zijn. Bovendien heeft deze geldtelmachine een precisie teller die zelfs de kleinste verschillen in biljetwaarden detecteert. Bovendien heeft de machine een inklapbare voet, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is. Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine is een uiterst betrouwbare manier om grote hoeveelheden bankbiljetten te tellen. Het heeft een 4-voudige vals geld detectie, een hoge tellingssnelheid van 1000 biljetten per minuut en een precisie teller die kleine verschillen in biljetwaarden detecteert. Met dit product kunt u uw geldtellingen op een veilige, snelle en betrouwbare manier uitvoeren. Let op: de.

6. SCANNUM® Biljettelmachine 5-voudig Valsgelddetectie Waardetelling Biljetten Geldteller Geldtelmachine Valsgelddetector.

De geldtelmachine van Scannum® is ontworpen voor gebruikers die een snelle en efficiënte manier nodig hebben om biljetten te tellen. Dankzij de gebruiksvriendelijke software en het grote LCD-scherm is de geldteller simpel te bedienen. Ook beschikt deze over een aanpasbare reeksen tellen-modus, waardoor je zelf kunt instellen hoeveel reeksen je wilt tellen. Daarnaast heeft de geldteller ook een geavanceerde valsgelddetector. Het apparaat detecteert niet alleen de meest voorkomende soorten valse biljetten, maar ook de meer geavanceerde. Ook heeft het een valsgeldwaarschuwing, die een visuele en auditieve waarschuwing geeft als er vals geld wordt gedetecteerd. Bovendien heeft het apparaat een hoge tellingssnelheid, waardoor je geld snel telt.

7. Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine 3-voudige vals geld detectie 1000 biljetten per minuut Geldteller.

Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine is een krachtig apparaat dat geschikt is voor het tellen van een grote hoeveelheid bankbiljetten. Dit krachtige apparaat is gebouwd met de modernste technologie, waardoor het een betrouwbaar en nauwkeurig apparaat is voor zakelijke gebruikers. Het kan 1000 biljetten per minuut tellen, waardoor het een snelle en efficiënte oplossing is voor het tellen van grote hoeveelheden bankbiljetten. De Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine heeft ook een 3-voudige vals geld detectie, die u helpt om valse biljetten te identificeren en te verwijderen. Dit maakt het een veilig en betrouwbaar apparaat voor al uw financiële transacties. Bovendien heeft de machine een lcd-scherm waarop u de tellergegevens kunt controleren. De machine heeft ook een gemakkelijk te bedienen bedieningspaneel, waarmee u gemakkelijk het tellen kunt starten, stoppen en resetten. Let op: De geldtelmachine telt alleen het aantal biljetten, niet de hoeveelheid geld! Stopt u bijvoorbeeld 50 biljetten van 50 euro in de machine, dan zal de machine “50” aangeven, niet “2500”. Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine biedt een kostenefficiënte oplossing voor het tellen van grote hoeveelheden bankbiljetten. Met een snelheid van 1000 biljetten per minuut, een 3-voudige vals geld detectie en een gemakkelijk te gebru.

8. Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine 6-voudige vals geld detectie 900 biljetten per minuut Geldteller.

De Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die cashgeld moet verwerken. Met een telsnelheid van 900 biljetten per minuut en een optelfunctie die de totale waarde van de ingevoerde biljetten kan berekenen, is het een efficiënte oplossing voor tijdwinst. Je kunt ook een bepaald aantal biljetten van een bepaald soort sorteren met de sorteerfunctie. Met de 6-voudige vals geld detectie, waaronder UV, MG, IR, MT, 3D en kleur detectie, ben je zeker dat je geen vervalst geld in je bezit hebt. Daarnaast heeft de machine een CE certificering waardoor de machine voldoet aan alle veiligheids- en gezondheidsnormen. De Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine is de perfecte tool voor iedereen die werkt met cash.

9. Geldtelmachine VG300 Muntsorteerder Munttelmachine.

Met de VG300 tel- en muntsorteerder bent u verzekerd van een snelle, efficiënte en nauwkeurige omzetregistratie van uw muntgeld. Deze tel- en muntsorteerder beschikt over een invoercapaciteit van maximaal 500 munten tegelijkertijd en een telsnelheid van 216 munten per minuut. Het is mogelijk om alle euromunten vanaf 1 eurocent tot 2 euro te tellen. Met de handige optelfunctie wordt het muntentotaal per munteenheid op het duidelijke display weergegeven. Daarnaast is het bovendien mogelijk om de totaalwaarde van de getelde munten bij elkaar op te tellen. De VG300 beschikt ook over een handige batchfunctie. Hiermee kunt u een specifiek aantal muntstukken per munteenheid bepalen. Dit maakt het mogelijk om snel een overzichtelijk sorteerwerk te verrichten als u bijvoorbeeld het muntgeld bij de bank wilt aanbieden of een kassalade wilt opmaken voor het openen van de winkel. Bovendien biedt de tel- en muntsorteerder betrouwbaarheid. Ook is het mogelijk om de getelde munten weer uit te geven, wat vooral handig kan zijn bij het wisselen van kleine bedragen. Met de VG300 tel- en muntsorteerder kunt u uw geldverwerking eenvoudig en nauwkeurig organiseren.

10. Safescan biljettelmachine 2250.

De Safescan 2250 Biljettelmachine is een betrouwbare toevoeging aan elk kassasysteem. De biljettelmachine is voorzien van een 3-voudige valsgelddetectie, waardoor uw kas altijd veilig blijft. Met deze machine kunt u nauwkeurig uw biljetten tellen en controleren op echtheid. Het compacte formaat past in elke kassa en neemt slechts een relatief kleine ruimte in beslag. De Safescan 2250 kan snel en gemakkelijk gebruikt worden, waardoor u meer tijd heeft om uw kassa efficiënt te bedienen. Het apparaat is voorzien van twee tellers, wat betekent dat u de waarde van een stapel bankbiljetten meteen kunt zien. Ook heeft de machine een geïntegreerde versnipperaar, waarmee u snel oude of beschadigde biljetten kunt verwijderen. Bovendien is het apparaat gecertificeerd door de Europese Centrale Bank voor de meest betrouwbare teller. Met de Safescan 2250 heeft u een kostenefficiënt, veilig en betrouwbaar bedieningssysteem voor uw kas. De voordelig geprijsde biljettelmachine is een waardevolle toevoeging aan elke winkel of kantoor.

Het vergelijken van de geldtelmachines

Het vergelijken van de geldtelmachines hebben wij natuurlijk al voor je gedaan. En met wij bedoel ik de deskundigen die mij hiermee geholpen hebben. Op die manier konden we een geldtelmachine test doen waaruit de best geteste geldtelmachines naar voren kwamen. 

Zo hebben we de geldtelmachines steeds vergeleken. De geldtelmachines vergelijken doen we op basis van alle mogelijkheden, zodat we zeker weten dat hij in onze top 10 geldtelmachines thuis hoort.

De top 10 geldtelmachines voor je kantoor

De top 10 geldtelmachines voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zomaar uitgezocht. Ik ben samen met een heel team om de tafel gaan zitten om een duidelijk beeld te krijgen van de geldtelmachines. Zo kan ik garanderen dat je alleen de beste geldtelmachines op mijn website kunt vinden. 

De top 10 geldtelmachines is bedoeld voor mensen met een kantoor die er graag het beste uit willen halen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je nog een kantoor wilt gaan maken en dan kan dit natuurlijk ook.

Bekijk andere testen

Veelgestelde vragen over de beste geldtelmachines

Nu vraag jij je natuurlijk af waarom er een top 10 geldtelmachines is. Deze top 10 is ontstaan omdat ik zelf op zoek was naar de ideale geldtelmachine. Tegenwoordig lijkt het wel onmogelijk om de ideale geldtelmachine te vinden. Daarom dacht ik dat hier iets aan moest gebeuren. 

Vanuit daar ben ik gaan kijken hoe ik andere mensen kon gaan helpen om de ideale geldtelmachines te vinden. Dit heb ik gedaan en vanuit daar is een top 10 geldtelmachines ontstaan. Zo kan iedereen de beste geldtelmachines kopen zonder hier steeds uren naar te moeten zoeken.

Het is zeker belangrijk om een kantoor goed in te richten, maar vele mensen weten toch nog niet hoe zit dit het beste aan kunnen pakken. Daarom is het goed om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Het beste is om je kantoor in te richten naar jouw smaak, zodat jij je fijn voelt in je eigen kantoor. 

Wanneer jij je niet fijn voelt in je eigen kantoor, kan dit vrij vervelend zijn. Daarom is het zeker goed om te kijken welke opties je hebt en hoe je hier het beste gebruik van kunt maken. Zo krijg je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden.

Het is natuurlijk wel handig om te weten wat een  geldtelmachine precies kost. Als eerste is het goed om te weten dat ik deze geldtelmachines niet zelf verkoop. Daarom kan ik de prijzen niet bepalen. De prijzen worden bepaald door alle aanbieders die op mijn website staan. 

De prijzen kunnen hierdoor wel verschillen. Daarom is het goed om te kijken welke prijs jij voor een geldtelmachine wilt betalen. Dit kan per persoon en kantoor natuurlijk veranderen. Daarom staan er ook een hoop verschillende soorten geldtelmachines in de top 10, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit.

Na ons uitgebreide onderzoek naar de beste geldtelmachines van dit moment zijn we tot een top 10 gekomen. De geldtelmachine die bovenaan deze lijst staat en dus de geldtelmachine die best getest is, is: SCANNUM® Biljettelmachine 4-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Geldteller Geldtelmachine Geld Teller..

Deze is uit de geldtelmachines test gemiddeld als beste naar voren gekomen. Met het aankopen van deze geldtelmachine weet je dus zeker dat je een goed product in huis haalt.

Mocht deze geldtelmachine niet voor jou de beste keuze zijn, geen probleem. Alle geldtelmachines uit onze lijst zijn 10 goede geldtelmachines. 

Conclusie over de best geteste geldtelmachines

Het is een groot voordeel dat je door dit artikel snel en efficiënt kunt uitzoeken welke van de 10 beste geldtelmachines het beste bij je behoeftes past. Je hoeft niet zelf te zoeken en het kost ook niet veel tijd. Daarom is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar onze lijst met geldtelmachines. Als je nog vragen hebt of als je iets beter wilt begrijpen, dan staan wij altijd klaar om je te helpen. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. We zullen ervoor zorgen dat je de juiste geldtelmachine kiest waar je je geld mee kunt tellen. Kortom, je kunt met een gerust hart een geldtelmachine kiezen uit onze top 10 lijst.

 

Tot slot over de best geteste geldtelmachines van 2024

Natuurlijk heb ik, Rudy, nog wel wat enkele woorden over de top 10 geldtelmachines. Het is namelijk verstandig om zelf altijd nog wat onderzoek te doen naar de geldtelmachines. Op die manier krijg je namelijk een duidelijk beeld van de opties die er op het moment allemaal zijn. 

Mijn top 10 is een ideaal startpunt maar het is niet het enige punt waar je naar moet kijken. Het is juist verstandig om naar alle andere mogelijkheden te kijken zodat je precies weet wat de beste geldtelmachine voor jouw kantoor gaat zijn. Zo voorkom je dat je eventueel ene miskoop begaat. 

Disclaimer: Rudyreview.nl heeft geprobeerd alle reviews met zorg samen te stellen en ontvangt een kleine commissie bij  aankoop van een best getest product via de door ons geplaatste link naar de webshop. Rudyreview.nl is echter niet verantwoordelijk voor de producten zelf. Fouten op de pagina? Meld het ons!

Gepubliceerd op: 17 mei 2023

Sandra
Sandra

Ik ben Sandra, een gepassioneerde reviewer van kantoorproducten. Als jong meisje was ik al gefascineerd door de wereld van schrijfwaren en organisatie. Mijn liefde voor kantoorbenodigdheden en het vinden van de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl heeft me geleid tot het schrijven van reviews. Met mijn woorden wil ik anderen helpen bij het maken van weloverwogen keuzes. Mijn biografie in 100 woorden vertelt het verhaal van een vrouw die haar passie heeft omgezet in haar werk, terwijl ze de schoonheid van efficiëntie en productiviteit verkent, één review tegelijk.