1. Computerapparatuur
  2. nas

Alles voor je kantoor: de top 10 nas'en

Laatst bijgewerkt: 17 jun. 2023:i”]

Heeft u bestanden die u veilig en betrouwbaar wilt opslaan en delen met anderen in uw netwerk? Dan is een nas de juiste oplossing. Maar welke nas u moet kiezen, dat is lastig om te bepalen. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt van de 10 beste nas-systemen die momenteel beschikbaar zijn, rekening houdend met zowel de kwaliteit als de prijs. In deze blog gaan we dieper in op deze top 10 producten en laten we u zien wat de beste optie is voor u.

Alles voor je kantoor kun je eenvoudig op deze website vinden. Nu kan ik je ook helpen met de top 10 nas'en. De top 10 nas'en bestaat alleen maar uit de beste nas'en die er op dit moment zijn. Zo hoef je hier zelf niet meer naar te gaan zoeken. 

De top 10 nas'en is ontstaan omdat ik zelf ook op zoek was naar de beste nas. Door een top 10 op te stellen kan ik binnen een paar seconden een goede nas vinden. De beste nas voor mij hoef ik dan geen hele zoektocht voor te gaan houden. Dat is natuurlijk ideaal.

Beste geteste 10 nas'en

Hieronder volgt een lijst van de top 10 beste nas'en van 2024. Vergelijk hier verschillende nas'en en kies het product dat het beste bij jou past.

Inhoudsopgave

Andere reviews

1. Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready.

AmberPRO biedt veel meer mogelijkheden dan je gewend bent. Het is een geavanceerde dual-band WiFi router met een ingebouwd 4TB NAS-systeem, verdeeld over 2TB*2. Je krijgt een ongekende flexibiliteit met je eigen cloud. Je hebt toegang tot je data waar je ook bent. AmberPRO is ook ready voor Docker. Je kunt al je favoriete apps en services hosten, zonder beperkingen. Je kunt de AmberPlus-app gebruiken om het systeem te beheren en te bedienen. Met AmberPRO heb je alle kracht in handen om je eigen cloud thuis te creëren. Je kunt je data veilig opslaan, streamen naar je tv, foto's en video's back-uppen en je favoriete apps hosten. AmberPRO is de perfecte manier om je persoonlijke cloud thuis te creëren.

2. Netwerkopslag Synology DS220.

De Synology DS220+ is een krachtig netwerkopslagapparaat met een hoge opbergcapaciteit. Het is voorzien van een dual-core processor met een kloksnelheid van 1,4 GHz en is uitgerust met 1 GB DDR4 RAM, waarmee u eenvoudig complexe taken kunt uitvoeren. Het apparaat is voorzien van twee USB 3.0-poorten, waarmee u eenvoudig gegevens kunt overzetten naar externe apparaten. Het apparaat ondersteunt ook de nieuwste versie van het netwerkprotocol SMB3, waarmee u op afstand toegang heeft tot bestanden en mappen. Het apparaat is ook voorzien van een krachtige softwareomgeving, waarmee u een breed scala aan taken kunt uitvoeren. U ontvangt bijvoorbeeld een uitgebreide beveiligingsfunctie, waarmee u alle gegevens op het apparaat kunt beveiligen. Daarnaast kunt u met de Synology-applicatie eenvoudig bestanden synchroniseren met cloudopslagdiensten zoals Dropbox of Google Drive. U kunt ook gebruik maken van de Synology Surveillance Station-software, waarmee u uw camera's op afstand kunt bewaken. Deze netwerkopslag is een geweldig product om uw gegevens op te slaan en te delen met anderen.

3. Synology DS120j NAS.

Met de Synology DiskStation DS120j kunt u gemakkelijk bestanden delen, synchroniseren, back-uppen en streamen in uw thuisnetwerk. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kunt u eenvoudig naar uw bestanden zoeken, zelfs als ze op meerdere apparaten zijn opgeslagen. De Synology DS120j biedt ook een ingebouwd beveiligingssysteem, waarmee u uw gegevens en apparaten kunt beveiligen tegen ongewenste toegang. De Synology DS120j is uitgerust met verschillende tools, waaronder de bekroonde Synology DiskStation Manager (DSM). Met DSM kunt u uw NAS beheren en configureren, waardoor u de meeste uit uw NAS kunt halen. U kunt bijvoorbeeld de verschillende toepassingen installeren, waaronder een mediaserver, een fotoservice, een downloadstation en meer. Ook kunt u met DS120j genieten van een veilige en betrouwbare back-upomgeving, waarmee u uw gegevens kunt verplaatsen vanaf uw PC of Mac.

4. Synology DiskStation DS418 NAS.

Met de Synology DiskStation DS418 NAS profiteer je van een aantal interessante functies. Zo heeft deze NAS ook een dubbele Gigabit Ethernet aansluiting voor optimale netwerkverbindingen en bevat het een krachtige quad-core processor met AES-NI versleuteling. De CPU biedt een hoog rendement bij het uitvoeren van verschillende taken. Daarnaast ondersteunt de DS418 H.265 4K video transcoding, wat betekent dat je video's gemakkelijk kan streamen naar compatibele apparaten. De DS418 biedt ook een groot aantal applicaties die je kan downloaden om je opslagomgeving te verbeteren, waaronder multimedia, backup en security. Met de Synology Moments applicatie kan je foto's en video's op een slimme manier organiseren, waardoor je gemakkelijk je foto's kan delen met vrienden en familie. Ook de Surveillance Station applicatie biedt een beveiligingsoplossing met meerdere camera's die je kan gebruiken om je huis of bedrijf te bewaken. Daarnaast biedt de Synology Hybrid RAID (SHR) technologie een eenvoudige oplossing voor het beheren van verschillende harde schijven. De Synology DiskStation DS418 is dus een krachtige en betrouwbare NAS-oplossing voor thuisgebruik.

5. Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.

De Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB is de ideale opslagoplossing voor al uw data. Met deze NAS-opslag kunt u een centrale plek creëren waar al uw bestanden, foto's, video's en muziek kunnen worden opgeslagen en georganiseerd. U kunt uw bestanden opslaan op de NAS-opslag en ze vervolgens via de My Cloud Home-app of via de webinterface toegang geven op al uw apparaten. Het My Cloud Home-systeem biedt u ook veel flexibiliteit bij het beheren van bestanden. U kunt bestanden gemakkelijk versleutelen, back-ups maken van al uw gegevens en een extra laag beveiliging toevoegen met het twee-stapsverificatieproces. Met de My Cloud Home-app kunt u uw bestanden ook bekijken en bewerken op al uw iOS- of Android-apparaten. Met deze NAS-opslag kunt u ook eenvoudig bestanden delen met vrienden en familie. De My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB is de perfecte oplossing voor al uw opslag- en organisatiebehoeften.

6. Synology DS218play NAS Barebone 0 TB.

De DS218play heeft een dual-core processor met een kloksnelheid van 1,4 GHz en een geheugen van 2 GB RAM. Deze processor zorgt ervoor dat alle gegevens snel en efficiënt worden verwerkt. Verder heeft de NAS een handig afstandsbedieningsapparaat, waarmee gebruikers de NAS op afstand kunnen beheren. De DS218play is ook voorzien van een energiezuinige modus, waardoor de stroomverbruik wordt verminderd. Daarnaast beschikt deze NAS over een AES-NI versleutelingsprocessor, waarmee je gegevens veilig en betrouwbaar kunt opslaan. De DS218play biedt een uitgebreide set aan software en apps waarmee je je bestanden kunt beheren, delen en synchroniseren. Deze NAS is uitgerust met de nieuwste technologie, waaronder Btrfs, Surveillance Station, Cloud Sync en een flexibele backup-oplossing. Daarmee kun je je belangrijke bestanden back-uppen en versleuteld synchroniseren met andere apparaten. De DS218play ondersteunt verschillende bestandsformaten, waaronder 4K-videobestanden. Het is een uitstekende NAS met een laag energieverbruik en een uitgebreide set aan functies.

7. Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

De Synology DS220J NAS Barebone is een krachtige en flexibele opslagoplossing voor het opslaan van al uw waardevolle gegevens. Het heeft twee 2,5-inch of 3,5-inch SATA-schijven voor opslag, waardoor u snel en eenvoudig uw persoonlijke bestanden en documenten kunt beheren. Het is ook voorzien van een Quad Core processor met een kloksnelheid van 1.4 GHz, 1GB RAM en een USB 3.0-poort voor het aansluiten van externe opslagapparaten. Met Synology DS220J NAS Barebone kunt u met het meegeleverde DiskStation Manager (DSM) uw gegevens op een veilige manier opslaan. U kunt een back-up maken van de gegevens op uw computer of mobiele apparaten, zonder extra kosten. Met de ingebouwde multimedia-streamingtechnologie kunt u uw foto's, video's en andere bestanden eenvoudig streamen naar uw Smart TV, smartphone of tablet. Verder heeft het een ondersteuning voor Cloud Sync, waarmee u bestanden kunt synchroniseren tussen uw NAS en de cloud. U kunt ook een externe back-up maken naar populaire cloudopslagdiensten, zoals Google Drive, Dropbox, Microsoft OneDrive en meer.

8. Synology DS120j NAS RED 4TB 1x 4TB.

Met de Synology DS120j NAS RED 4TB 1x 4TB kunt u eenvoudig bestanden opslaan, delen en beveiligen. Deze NAS heeft een eenvoudig te gebruiken interface waarmee beginners makkelijk kunnen navigeren. De Synology DS120j NAS RED 4TB biedt een breed scala aan toepassingen waarmee u de opslag, het delen en de beveiliging van uw gegevens eenvoudig kunt aanpassen. De Synology DS120j NAS RED 4TB is ook uitgerust met een snelle processor die een hogere prestaties en een verhoogde efficiency biedt. Met een verwisselbare interne harde schijf van 4TB kunt u gemakkelijk uw gegevens opslaan en back-uppen. Bovendien heeft het een ingebouwde 2.5Gbe poort en 2 USB 3.0 poorten, waardoor het draadloos kopiëren en delen van bestanden eenvoudig en snel wordt.

9. Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.

Synology DiskStation DS223 biedt betrouwbare en efficiënte opslagoplossingen. Het bevat een Realtek RTD1619B processor en een 2 GB DDR4-geheugen voor een optimale prestatie. Daarnaast biedt deze NAS speciale functies zoals SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP, enz. voor een betrouwbare en gemakkelijke verbinding. De Synology DiskStation DS223 heeft een compacte desktop behuizing met één ventilator voor actieve koeling. Het ondersteunt HDD & SSD opslag-drives met SATA III-interface en 2.5/3.5 schijfgrootte. Met de Synology DiskStation DS223 krijgt u een stabiele en betrouwbare opslagoplossing voor uw thuis- of kantooromgeving.

10. Synology DiskStation DS923+ NAS-server 4 bays AMD Ryzen R160 4 GB DDR4.

De Synology DiskStation DS923+ NAS-server is een krachtige oplossing voor uw opslag en back-upbehoefte. Met 4 bays, een AMD Ryzen R160 processor en 4 GB DDR4 RAM biedt de DS923+ een hoogwaardige prestatie voor het consolideren van uw gegevens. Met meer dan 50 TB opslagruimte over 4 bays, heeft u meer dan genoeg ruimte om al uw gegevens te verzamelen. Als u meer opslag nodig hebt, kunt u eenvoudig uitbreiden met de DX517 voor meer dan 120 TB opslagruimte. De DS923+ is ontworpen om uw werklasten te versnellen. U kunt eenvoudig snellere netwerken en NVMe-schijven toevoegen om de prestaties van de server te verbeteren. Deze NAS-server staat ook bekend om zijn betrouwbaarheid, hoogwaardige beveiligingsfuncties en een uitgebreide set aan apps. Met de DS923+ hebt u een krachtige oplossing voor uw opslag en back-upbehoeften.

Het vergelijken van de nas'en

Het vergelijken van de nas'en hebben wij natuurlijk al voor je gedaan. En met wij bedoel ik de deskundigen die mij hiermee geholpen hebben. Op die manier konden we een nas test doen waaruit de best geteste nas'en naar voren kwamen. 

Zo hebben we de nas'en steeds vergeleken. De nas'en vergelijken doen we op basis van alle mogelijkheden, zodat we zeker weten dat hij in onze top 10 nas'en thuis hoort.

De top 10 nas'en voor je kantoor

De top 10 nas'en voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zomaar uitgezocht. Ik ben samen met een heel team om de tafel gaan zitten om een duidelijk beeld te krijgen van de nas'en. Zo kan ik garanderen dat je alleen de beste nas'en op mijn website kunt vinden. 

De top 10 nas'en is bedoeld voor mensen met een kantoor die er graag het beste uit willen halen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je nog een kantoor wilt gaan maken en dan kan dit natuurlijk ook.

Bekijk andere testen

Veelgestelde vragen over de beste nas'en

Nu vraag jij je natuurlijk af waarom er een top 10 nas'en is. Deze top 10 is ontstaan omdat ik zelf op zoek was naar de ideale nas. Tegenwoordig lijkt het wel onmogelijk om de ideale nas te vinden. Daarom dacht ik dat hier iets aan moest gebeuren. 

Vanuit daar ben ik gaan kijken hoe ik andere mensen kon gaan helpen om de ideale nas'en te vinden. Dit heb ik gedaan en vanuit daar is een top 10 nas'en ontstaan. Zo kan iedereen de beste nas'en kopen zonder hier steeds uren naar te moeten zoeken.

Het is zeker belangrijk om een kantoor goed in te richten, maar vele mensen weten toch nog niet hoe zit dit het beste aan kunnen pakken. Daarom is het goed om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Het beste is om je kantoor in te richten naar jouw smaak, zodat jij je fijn voelt in je eigen kantoor. 

Wanneer jij je niet fijn voelt in je eigen kantoor, kan dit vrij vervelend zijn. Daarom is het zeker goed om te kijken welke opties je hebt en hoe je hier het beste gebruik van kunt maken. Zo krijg je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden.

Het is natuurlijk wel handig om te weten wat een  nas precies kost. Als eerste is het goed om te weten dat ik deze nas'en niet zelf verkoop. Daarom kan ik de prijzen niet bepalen. De prijzen worden bepaald door alle aanbieders die op mijn website staan. 

De prijzen kunnen hierdoor wel verschillen. Daarom is het goed om te kijken welke prijs jij voor een nas wilt betalen. Dit kan per persoon en kantoor natuurlijk veranderen. Daarom staan er ook een hoop verschillende soorten nas'en in de top 10, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit.

Na ons uitgebreide onderzoek naar de beste nas'en van dit moment zijn we tot een top 10 gekomen. De nas die bovenaan deze lijst staat en dus de nas die best getest is, is: Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready..

Deze is uit de nas'en test gemiddeld als beste naar voren gekomen. Met het aankopen van deze nas weet je dus zeker dat je een goed product in huis haalt.

Mocht deze nas niet voor jou de beste keuze zijn, geen probleem. Alle nas'en uit onze lijst zijn 10 goede nas'en. 

Conclusie over de best geteste nas'en

Het is fantastisch om te zien dat er zo'n grote verscheidenheid is aan NAS-producten en dat ze alsmaar beter worden. We zijn er zeker van dat deze gids met de top 10 producten je heeft geholpen bij het vinden van de NAS-oplossing die het beste bij je past. Als je de informatie hier terugleest, weet je precies waar je op moet letten bij het uitkiezen ervan. Wees niet bang om contact met ons op te nemen als er nog iets onduidelijk is. Op de een of andere manier kom je er wel achter welke NAS bij je past. Als je het lekker eenvoudig wilt houden, word je vertrouwd met de apparaten in onze top 10. Het is een goed begin om je een idee te vormen van wat er beschikbaar is, en hoe je die aan kan schaffen. We hopen dat je de juiste NAS hebt gevonden. Kies maar met vol vertrouwen!

 

Tot slot over de best geteste nas'en van 2024

Natuurlijk heb ik, Rudy, nog wel wat enkele woorden over de top 10 nas'en. Het is namelijk verstandig om zelf altijd nog wat onderzoek te doen naar de nas'en. Op die manier krijg je namelijk een duidelijk beeld van de opties die er op het moment allemaal zijn. 

Mijn top 10 is een ideaal startpunt maar het is niet het enige punt waar je naar moet kijken. Het is juist verstandig om naar alle andere mogelijkheden te kijken zodat je precies weet wat de beste nas voor jouw kantoor gaat zijn. Zo voorkom je dat je eventueel ene miskoop begaat. 

Disclaimer: Rudyreview.nl heeft geprobeerd alle reviews met zorg samen te stellen en ontvangt een kleine commissie bij  aankoop van een best getest product via de door ons geplaatste link naar de webshop. Rudyreview.nl is echter niet verantwoordelijk voor de producten zelf. Fouten op de pagina? Meld het ons!

Gepubliceerd op: 17 mei 2023

Sandra
Sandra

Ik ben Sandra, een gepassioneerde reviewer van kantoorproducten. Als jong meisje was ik al gefascineerd door de wereld van schrijfwaren en organisatie. Mijn liefde voor kantoorbenodigdheden en het vinden van de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl heeft me geleid tot het schrijven van reviews. Met mijn woorden wil ik anderen helpen bij het maken van weloverwogen keuzes. Mijn biografie in 100 woorden vertelt het verhaal van een vrouw die haar passie heeft omgezet in haar werk, terwijl ze de schoonheid van efficiëntie en productiviteit verkent, één review tegelijk.