1. Schoolbenodigdheden
  2. teken tablet

Alles voor je kantoor: de top 10 teken tablets

Laatst bijgewerkt: 17 jun. 2023:i”]

Als je een artist, designer of illustrator bent, weet je hoe belangrijk het is om de juiste teken tablet te hebben om digitale tekeningen en ontwerpen te maken. Maar met zoveel verschillende soorten tablets op de markt kan het moeilijk zijn om te weten welke het beste bij jou past. Daarom hebben wij, in onze onderzoeken, de tien beste teken tabletten voor jou onderzocht. Wij hebben gebalanceerde beslissingen genomen door de verhouding prijs-kwaliteit mee te nemen. De uitkomst is een lijst met de beste mogelijkheden voor de teken tablet die je kunt krijgen voor je geld.

Alles voor je kantoor kun je eenvoudig op deze website vinden. Nu kan ik je ook helpen met de top 10 teken tablets. De top 10 teken tablets bestaat alleen maar uit de beste teken tablets die er op dit moment zijn. Zo hoef je hier zelf niet meer naar te gaan zoeken. 

De top 10 teken tablets is ontstaan omdat ik zelf ook op zoek was naar de beste teken tablet. Door een top 10 op te stellen kan ik binnen een paar seconden een goede teken tablet vinden. De beste teken tablet voor mij hoef ik dan geen hele zoektocht voor te gaan houden. Dat is natuurlijk ideaal.

Beste geteste 10 teken tablets

Hieronder volgt een lijst van de top 10 beste teken tablets van 2024. Vergelijk hier verschillende teken tablets en kies het product dat het beste bij jou past.

Inhoudsopgave

Andere reviews

1. XP-PEN Artist 15.6 Pro Pen Display grafisch tekentablet.

De XP-PEN Artist 15.6 Pro is een must-have voor iedereen die creatief bezig is. Het is een uitgebreid tekentablet met een 15.6 inch Full HD scherm. Het display is volledig gelamineerd, waardoor je de meest nauwkeurige en vloeiende lijnen kunt tekenen. Het tablet werkt met een 14ms reactiesnelheid, waardoor er geen vertraging is. De PA2 stylus heeft met 8192 drukniveaus een zeer hoge drukgevoeligheid. Dit tekentablet is ideaal voor het maken van illustraties, 3D objecten, fotobewerkingen en het toepassen van andere creatieve toepassingen. Je kunt het gebruiken met alle gangbare (teken)software, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als ervaren professionals. Het XP-PEN Artist 15.6 Pro tekentablet is een betrouwbare partner als je op zoek bent naar een krachtige en uitgebreide oplossing voor je creatieve behoeftes.

2. XP-Pen Artist Pro 16 Grafische Tablet.

Met de XP-Pen Artist Pro 16 Grafische Tablet kun je eindeloos genieten van de vele creatieve mogelijkheden. De tablet heeft een Full-HD resolutie waardoor je het gevoel krijgt alsof je rechtstreeks op het scherm tekent. Door de 8192 niveaus druksensitiviteit krijg je een natuurlijke penervaring. De pen heeft ook een tilt-functie waardoor je meer controle krijgt over je lijnen. Je kunt zelfs de druk van je pen instellen en zo je eigen penstijl creëren. De XP-Pen Artist Pro 16 Grafische Tablet is compatibel met zowel Mac als Windows systemen. Ook met tal van populaire grafische software zoals Adobe Photoshop en Illustrator kun je moeiteloos werken. De tablet wordt geleverd met 8 express keys waarmee je snel commando's kunt uitvoeren. Je kunt de functies aanpassen naar je persoonlijke voorkeuren. De tablet is ook voorzien van een wireless connectie waarmee je draadloos kunt werken. Met de krachtige technologie van de XP-Pen Artist Pro 16 Grafische Tablet ben je klaar om al je creatieve ideeën tot leven te brengen.

3. Tekenbord kinderen Kiraal Tekentablet LCD Tekentablet kinderen Grafische tablet kinderen Kindertablet Roze.

Deze Kiraal 8.5 inch LCD tekentablet is de perfecte manier om creativiteit van kinderen te stimuleren. Met een lichtgewicht en draagbaar ontwerp, is dit een ideale manier voor kinderen om hun verbeelding te laten bloeien. Het geheugenslot maakt het gemakkelijk om deze tablet te gebruiken en ook om te voorkomen dat de tekeningen verloren gaan. Deze tablet heeft een zachte schrijfstift waarmee kinderen verschillende kleuren kunnen gebruiken om te tekenen en schilderen. Daarnaast wordt het LCD-scherm geleverd met een antireflectiescherm dat eenvoudig te gebruiken is, zelfs als je onderweg bent. Het tablet is ook voorzien van een ingebouwde speaker, waardoor kinderen hun tekeningen kunnen delen met vrienden en familie. Ook heeft het tablet een speciale randverlichting, waardoor het tekenen in het donker een stuk gemakkelijker wordt. Deze LCD tekentablet is verkrijgbaar in een mooie roze kleur, waardoor het een perfect cadeau is voor kinderen van alle leeftijden. Het is een geweldige manier om kinderen te helpen hun creativiteit te ontwikkelen. Met het LCD-scherm, de antireflectie-technologie en de speciale randverlichting, is dit een uitstekende manier voor kinderen om te tekenen, schilderen en kleuren.

4. Wacom One Small Tekentablet 152 x 95 mm.

De Wacom One Small Tekentablet is een krachtige tekentablet die je de mogelijkheid biedt je creativiteit vrijelijk te laten stromen. Het heeft een formaat van 152 x 95 mm, waardoor het een compacte en draagbare oplossing biedt. De tablet is voorzien van een 8192 drukgevoeligheidswaarde, die zorgt voor een natuurlijk en realistische aanvoelende penervaring. De Wacom One Small wordt geleverd met een pen die je kunt gebruiken om te tekenen, schetsen en foto's mee te bewerken. De Wacom pen is licht gewicht en ergonimisch gevormd, waardoor je makkelijk kunt werken en het lekker in de hand ligt. De Wacom One Small tekentablet en stylus hebben een klein formaat en zijn licht van gewicht. Hierdoor is het gemakkelijk mee te nemen. Als je meer tekenruimte wilt hebben, dan kun je kijken naar de Wacom One Medium.

5. XP-PEN Artist 12 Pro Pen Display grafisch tekentablet.

De XP-PEN Artist 12 Pro is een uitstekende keuze voor professionele kunstenaars en amateurs. Het tablet ondersteunt Windows en Mac OS, zodat je met alle gangbare software kan werken. De PA2 stylus heeft een ergonomisch design met 2 knoppen om het tekenproces te vereenvoudigen. Het tablet heeft een anti-glare coating, waardoor je je kunstwerk in scherpe en heldere kleuren kan zien. Daarnaast heeft het tablet een ingebouwde multifunctionele controller, die je kunt gebruiken om je werk te verbeteren door het instellen van verschillende functies. Het tekentablet heeft een kijkhoek van 178 graden, waardoor je kunt genieten van een helder en kleurrijk beeld. De Artist 12 Pro heeft ook een multitouch functie, waarmee je je kunstwerk kan verfijnen met slechts een paar vingers. Daarnaast heeft het tekentablet een unieke penhouder, waarin je je stylus kunt opbergen. Het tablet is verder voorzien van een USB-C aansluiting, waarmee je gemakkelijk je tekeningen en werk kunt bewaren. Kortom, met de XP-PEN Artist 12 Pro haal je een professioneel tekentablet in huis dat je altijd en overal kan gebruiken.

6. Wacom Sketch Pad Pro Tekentablet A4.

Dit Wacom Sketch Pad Pro Tekentablet A4 is perfect voor creativiteit zonder grenzen. Het tablet is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het een echte aanvulling is op jouw creatieve workflow. Met het tablet heb je tegelijkertijd een licht gevoel in je handen, waardoor je gemakkelijk kunt tekenen, schrijven en schilderen. Het tablet heeft een breed scala aan functies die jouw artistieke vermogen vergroten. Zo beschikt het over een 8192 drukgevoeligheid, waardoor je subtiele lijnen kunt maken en de druk van je pen kunt variëren. Je kunt ook verschillende stiften gebruiken, afhankelijk van wat je nodig hebt. Met het optische kantelcorrectie-systeem kun je ervoor zorgen dat je pen en lijnen altijd dezelfde kwaliteit hebben, ongeacht de hoek waaronder je schrijft of tekent. Daarnaast heeft het tablet ook een ingebouwde LED-verlichting, waardoor je jouw schetsen beter kunt zien, zelfs in het donker.

7. BOTC Tekenbord kinderen 10 inch Tekentablet Grafische Tablet Writing Tablet Sinterklaas Cadeautjes Speelgoed Meisjes.

Multifunctioneel digitaal schrijfbord: Dit elektronische LCD schrijftablet heeft een kleurrijk scherm en maakt gebruik van de modernste drukgevoelige LCD-technologie. Kinderen kunnen erop schilderen en graffiti maken, net zoals ze kleurpotloden gebruiken op papier. Het tablet kan ook worden gebruikt om berichten achter te laten aan familieleden, boodschappenlijstjes bij te werken, takenlijsten te schrijven, een krabbelblok met krabbels, een handschrift en een elektronisch memobord. Met deze tablet kunnen kinderen hun creativiteit uiten en hun fantasie op een leuke en interactieve manier uiten. Het is ook een perfect cadeau voor Sinterklaas. Het tablet heeft een krachtige batterij waarmee kinderen het tablet kunnen gebruiken zonder zich zorgen te maken over het opladen. Het schrijven tablet heeft ook een zacht en zwaar schrijfgevoel, wat het schrijven en tekenen leuker en makkelijker maakt. Bovendien heeft het tablet een geheugenfunctie, waardoor kinderen hun werk kunnen bewaren en later kunnen bekijken. Het tablet is ook gemakkelijk schoon te maken met een doek, en het is duurzaam en stevig. Al met al is dit een perfecte manier voor kinderen om hun fantasie en creativiteit te uiten.

8. Tekenbord kinderen Kiraal Tekentablet LCD Tekentablet kinderen Grafische tablet kinderen Kindertablet.

De Kiraal 8.5 inch LCD-Tekentablet is een perfect cadeau voor kinderen van alle leeftijden. Het is een draagbaar elektronisch tekenbord met een geheugenslot dat kinderen in staat stelt hun creatieve kant te ontdekken. De tablet heeft een 8.5 inch LCD-scherm met aanraakgevoelige technologie, waardoor kinderen hun tekeningen met hun vingertoppen kunnen schilderen. Het geheugenslot stelt kinderen in staat om hun werk te bewaren, zodat ze het later nog eens kunnen bekijken. Het compacte ontwerp maakt de Kiraal 8.5 inch LCD-Tekentablet de perfecte keuze voor het meenemen op reis of voor het gebruik thuis. De tablet heeft een kantelmodus voor extra comfort en gemak, zodat kinderen hun tekeningen in comfortabeler omgevingen kunnen maken. De tablet is ook voorzien van 6 verschillende tekenstiften en een selectie kleurenpaletten, waarmee kinderen hun creativiteit kunnen uiten.

9. Buxibo Kids 12 Inch Elektronische Schrijf- en Tekentablet Uitwisbaar Kindertablet Educatief Speelgoed Jongens en Meisje.

Gemaakt van milieuvriendelijke materialen, deze tablet is de perfecte manier voor kinderen om te leren en te spelen. De tablet heeft een 8.5 inch LCD-scherm en een ingebouwde luidspreker, waarmee kinderen kunnen genieten van een visueel en auditief leerplatform. Het heeft ook meer dan 30 spelletjes, waaronder puzzels, tekenen, schrijven en rekenen, waardoor het een leuke manier is om de vaardigheden van uw kind te verbeteren. De Buxibo Kids 12 Inch Elektronische Schrijf- en Tekentablet is ook uitgerust met een stylus waarmee kinderen hun creativiteit kunnen uiten en hun ideeën kunnen uitwerken. De tablet heeft ook een ingebouwde handtekeningmodus waarmee kinderen hun handtekening kunnen opslaan en deze kunnen gebruiken om documenten te ondertekenen. Daarnaast heeft de tablet ook een inkomende berichtfunctie waarmee kinderen hun vrienden en familie kunnen contacteren.

10. Wacom Intuos Pen Bluetooth Small Tekentablet 152 x 95 mm.

Met de Wacom Intuos Pen Bluetooth Small Tekentablet 152 x 95 mm ga je aan de slag met jouw creativiteit. Deze tablet is compact en stevig en heeft een afmeting van 152 x 95 mm. De pen is licht en heeft een natuurlijke weergave waardoor je nauwkeurig kunt tekenen, schilderen of foto's bewerken. De Bluetooth verbinding maakt het mogelijk om direct vanuit de tablet te werken, waardoor je creatieve ideeën direct kunt uitvoeren. Daarnaast is het tablet gemakkelijk te installeren in enkele stappen. Koppel je tablet aan je computer of laptop met behulp van de USB-kabel en installeer de geselecteerde software. De software is intuïtief en bevat vele tools om je creatieve ideeën verder uit te werken. Je kunt de instellingen en functies zo instellen dat het helemaal aansluit bij jouw creatieve workflow. Met de Wacom Intuos Pen Bluetooth Small Tekentablet 152 x 95 mm kun je binnenkort aan de slag met jouw creatieve projecten.

Het vergelijken van de teken tablets

Het vergelijken van de teken tablets hebben wij natuurlijk al voor je gedaan. En met wij bedoel ik de deskundigen die mij hiermee geholpen hebben. Op die manier konden we een teken tablet test doen waaruit de best geteste teken tablets naar voren kwamen. 

Zo hebben we de teken tablets steeds vergeleken. De teken tablets vergelijken doen we op basis van alle mogelijkheden, zodat we zeker weten dat hij in onze top 10 teken tablets thuis hoort.

De top 10 teken tablets voor je kantoor

De top 10 teken tablets voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zomaar uitgezocht. Ik ben samen met een heel team om de tafel gaan zitten om een duidelijk beeld te krijgen van de teken tablets. Zo kan ik garanderen dat je alleen de beste teken tablets op mijn website kunt vinden. 

De top 10 teken tablets is bedoeld voor mensen met een kantoor die er graag het beste uit willen halen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je nog een kantoor wilt gaan maken en dan kan dit natuurlijk ook.

Bekijk andere testen

Veelgestelde vragen over de beste teken tablets

Nu vraag jij je natuurlijk af waarom er een top 10 teken tablets is. Deze top 10 is ontstaan omdat ik zelf op zoek was naar de ideale teken tablet. Tegenwoordig lijkt het wel onmogelijk om de ideale teken tablet te vinden. Daarom dacht ik dat hier iets aan moest gebeuren. 

Vanuit daar ben ik gaan kijken hoe ik andere mensen kon gaan helpen om de ideale teken tablets te vinden. Dit heb ik gedaan en vanuit daar is een top 10 teken tablets ontstaan. Zo kan iedereen de beste teken tablets kopen zonder hier steeds uren naar te moeten zoeken.

Het is zeker belangrijk om een kantoor goed in te richten, maar vele mensen weten toch nog niet hoe zit dit het beste aan kunnen pakken. Daarom is het goed om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Het beste is om je kantoor in te richten naar jouw smaak, zodat jij je fijn voelt in je eigen kantoor. 

Wanneer jij je niet fijn voelt in je eigen kantoor, kan dit vrij vervelend zijn. Daarom is het zeker goed om te kijken welke opties je hebt en hoe je hier het beste gebruik van kunt maken. Zo krijg je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden.

Het is natuurlijk wel handig om te weten wat een  teken tablet precies kost. Als eerste is het goed om te weten dat ik deze teken tablets niet zelf verkoop. Daarom kan ik de prijzen niet bepalen. De prijzen worden bepaald door alle aanbieders die op mijn website staan. 

De prijzen kunnen hierdoor wel verschillen. Daarom is het goed om te kijken welke prijs jij voor een teken tablet wilt betalen. Dit kan per persoon en kantoor natuurlijk veranderen. Daarom staan er ook een hoop verschillende soorten teken tablets in de top 10, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit.

Na ons uitgebreide onderzoek naar de beste teken tablets van dit moment zijn we tot een top 10 gekomen. De teken tablet die bovenaan deze lijst staat en dus de teken tablet die best getest is, is: XP-PEN Artist 15.6 Pro Pen Display grafisch tekentablet..

Deze is uit de teken tablets test gemiddeld als beste naar voren gekomen. Met het aankopen van deze teken tablet weet je dus zeker dat je een goed product in huis haalt.

Mocht deze teken tablet niet voor jou de beste keuze zijn, geen probleem. Alle teken tablets uit onze lijst zijn 10 goede teken tablets. 

Conclusie over de best geteste teken tablets

Het was interessant om de top 10 producten te bekijken en te leren over de verschillende opties. Uiteindelijk hebben we kunnen zien dat een tekentablet een veelzijdige tool is. Of je nu een professional bent of gewoon een hobbyist, er is altijd een optie die past bij je wensen. Als je toch nog twijfel hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen je helpen bij het vinden van de beste tekentablet voor jou!

 

Tot slot over de best geteste teken tablets van 2024

Natuurlijk heb ik, Rudy, nog wel wat enkele woorden over de top 10 teken tablets. Het is namelijk verstandig om zelf altijd nog wat onderzoek te doen naar de teken tablets. Op die manier krijg je namelijk een duidelijk beeld van de opties die er op het moment allemaal zijn. 

Mijn top 10 is een ideaal startpunt maar het is niet het enige punt waar je naar moet kijken. Het is juist verstandig om naar alle andere mogelijkheden te kijken zodat je precies weet wat de beste teken tablet voor jouw kantoor gaat zijn. Zo voorkom je dat je eventueel ene miskoop begaat. 

Disclaimer: Rudyreview.nl heeft geprobeerd alle reviews met zorg samen te stellen en ontvangt een kleine commissie bij  aankoop van een best getest product via de door ons geplaatste link naar de webshop. Rudyreview.nl is echter niet verantwoordelijk voor de producten zelf. Fouten op de pagina? Meld het ons!

Gepubliceerd op: 17 mei 2023

Sandra
Sandra

Ik ben Sandra, een gepassioneerde reviewer van kantoorproducten. Als jong meisje was ik al gefascineerd door de wereld van schrijfwaren en organisatie. Mijn liefde voor kantoorbenodigdheden en het vinden van de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl heeft me geleid tot het schrijven van reviews. Met mijn woorden wil ik anderen helpen bij het maken van weloverwogen keuzes. Mijn biografie in 100 woorden vertelt het verhaal van een vrouw die haar passie heeft omgezet in haar werk, terwijl ze de schoonheid van efficiëntie en productiviteit verkent, één review tegelijk.