1. Overige producten
  2. virusscanner

Alles voor je kantoor: de top 10 virusscanners

Laatst bijgewerkt: 17 jun. 2023:i”]

Het belang van een goede virusscanner is niet te onderschatten. Je computer is steeds kwetsbaarder voor schadelijke malware en andere bedreigingen. Om je computer te beschermen tegen deze vervelende software is het uiterst belangrijk een virusscanner te gebruiken. Maar welke virusscanner kun je het best kiezen? Wij hebben een lijst gemaakt met de top 10 virusscanners en hebben gelet op de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Zo kun je een goede keuze maken en je computer goed beschermen tegen schadelijke software.

Alles voor je kantoor kun je eenvoudig op deze website vinden. Nu kan ik je ook helpen met de top 10 virusscanners. De top 10 virusscanners bestaat alleen maar uit de beste virusscanners die er op dit moment zijn. Zo hoef je hier zelf niet meer naar te gaan zoeken. 

De top 10 virusscanners is ontstaan omdat ik zelf ook op zoek was naar de beste virusscanner. Door een top 10 op te stellen kan ik binnen een paar seconden een goede virusscanner vinden. De beste virusscanner voor mij hoef ik dan geen hele zoektocht voor te gaan houden. Dat is natuurlijk ideaal.

Beste geteste 10 virusscanners

Hieronder volgt een lijst van de top 10 beste virusscanners van 2024. Vergelijk hier verschillende virusscanners en kies het product dat het beste bij jou past.

Inhoudsopgave

Andere reviews

1. McAfee Internet Security Nederlands 3 Apparaten PC Mac iOS Android.

McAfee Internet Security Nederlands biedt een complete beveiligingsoplossing voor uw apparaten. De software is geschikt voor PC's, Macs, smartphones en tablets, waardoor uw gegevens tegen dreigingen van buitenaf worden beschermd. U krijgt toegang tot een uitgebreide set beveiligingsfuncties, waaronder anti-virus, anti-spam, anti-phishing en firewall. Met McAfee Internet Security Nederlands kunt u veilig online bankieren, winkelen en surfen. De software bevat ook de True Key™-app, waarmee uw wachtwoorden op een veilige manier worden bewaard en uw gegevens op al uw apparaten worden beschermd. Bovendien heeft de software een gebruiksvriendelijke interface en is de installatie in slechts enkele minuten voltooid. De software is tevens onafhankelijk getest op prestaties en betrouwbaarheid, waardoor u er zeker van bent dat uw gegevens altijd optimaal worden beschermd.

2. Norton 360 Deluxe 2020 5 Apparaten 1 Jaar 50GB Nederlands Windows/MAC/Android/iOS Download.

Met Norton 360 Deluxe 2020 bescherm je niet alleen je apparaten, maar ook je privacy. Het biedt je de mogelijkheid om je identiteit, financiële gegevens en andere persoonlijke informatie te beschermen tegen online bedreigingen. Dankzij de virusbescherming voorkom je dat je apparaten worden geïnfecteerd met virussen, malware of andere online bedreigingen. Daarnaast voorkom je ook dat je identiteit gestolen of misbruikt wordt. Met Norton 360 Deluxe 2020 kun je veilig online bankieren, winkelen en browsen. Het biedt je de mogelijkheid om je online privacy te beschermen met een 50GB aan online back-up, zodat je gegevens nooit verloren gaan. Het geeft je ook real-time bescherming tegen ransomware en phishing. Bovendien biedt het je de mogelijkheid om je apparaten te beschermen tegen ongewenste toegang vanaf verschillende locaties. Norton 360 Deluxe 2020 is beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS en is gemakkelijk te downloaden. Met deze oplossing krijg je een jaar lang bescherming voor maximaal 5 apparaten.

3. Norton 360 Standard 2020 1 Apparaat 1 Jaar 10GB Nederlands Windows/MAC/Android/iOS Download.

Norton 360 Standard 2020 biedt u optimale bescherming tegen virussen, malware, identiteitsdiefstal, online bedreigingen en meer. Deze software biedt real-time beveiliging voor maximaal één apparaat met maximaal 10 GB aan opslagruimte. U kunt deze beveiligingssoftware downloaden voor Windows, Mac, Android of iOS. Het activeren van de licentiecode is eenvoudig. U hoeft alleen uw bankgegevens in te vullen, zodat uw licentie automatisch wordt verlengd. Maar als u dat liever niet wilt, kunt u deze automatische verlenging later altijd uitschakelen. Na het activeren kunt u meteen aan de slag met de Norton 360 Standard 2020 software. Met deze software kunt u uw apparaat tegen virussen en andere online bedreigingen beschermen. Het biedt ook een firewall om uw privacy te beschermen en uw persoonlijke gegevens beveiligd te houden. U krijgt ook automatische updates voor de beste prestaties en de meest actuele beveiliging. Voorkom dat uw computer of apparaat besmet raakt met malware door Norton 360 Standard 2020 te gebruiken.

4. Norton Security Deluxe 2023 3 Apparaten 1 Jaar.

Met Norton Security Deluxe 2023 3 Apparaten 1 Jaar voel je je veilig wanneer je online bent. Dankzij de geavanceerde technologie van Norton beschermt het je apparaten tegen kwaadaardige aanvallen, waardoor je met een gerust hart kunt surfen op het internet. Het biedt ook bescherming tegen phishing en identiteitsfraude, zodat je persoonlijke informatie veilig blijft. Het Norton Security Deluxe pakket beschermt niet alleen je computers en laptops, maar ook je mobiele apparaten zoals tablets en smartphones. Je krijgt ook toegang tot een aantal extra diensten, zoals een VPN en een password manager. Deze extra diensten helpen je om je privégegevens te beveiligen tegen hackers en helpen je om de privacy van je gegevens te waarborgen. Bovendien krijg je bij Norton Security Deluxe 2023 3 Apparaten 1 Jaar een gratis tech-support. Zo kun je altijd beroep doen op de deskundige hulp van Norton als je problemen ondervindt met je beveiligingssoftware.

5. McAfee Total Protection Beveiligingssoftware 1 jaar 1 apparaat Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download.

Met McAfee Total Protection kunt u veilig online gaan, ongeacht waar u bent of wat u doet. Deze beveiligingssoftware biedt u de best mogelijke bescherming tegen virussen, malware, rootkits, phishing-aanvallen, spyware, ransomware en andere online dreigingen. Bovendien worden uw bestanden en gegevens automatisch gesynchroniseerd op al uw apparaten om ze veilig te houden. McAfee Total Protection biedt u ook real-time beveiliging tegen schadelijke websites en online bedreigingen. U krijgt een waarschuwing wanneer u een verdachte website bezoekt of als uw informatie wordt verzameld door kwaadwillende partijen. Bovendien beschermt het uw identiteit door uw persoonlijke gegevens te versleutelen zodat ze veilig zijn opgeslagen. U kunt ook een ouderlijk toezicht instellen om de zoek- en browservoorkeuren van uw kinderen te beheren. Uw McAfee Total Protection is voor 1 apparaat en 1 jaar gebruik.

6. NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar.

NordVPN is een van de meest veelzijdige en betrouwbare VPN-diensten. Onze service stelt je in staat om meteen verbinding te maken met een wereldwijd netwerk van servers, zodat je anoniem en veilig kunt surfen. Met NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar bescherm je je privacy op maximaal 6 verschillende apparaten. Met NordVPN kun je verbinding maken met meer dan 5500 servers in 59 landen, waardoor je altijd de snelste verbinding kunt krijgen. Onze krachtige encryptie garandeert volledige beveiliging van je persoonlijke informatie en online activiteiten, wat inhoudt dat je veilig en anoniem kunt surfen. NordVPN biedt ook krachtige anti-malwaretools om je te beschermen tegen cyberaanvallen. Met onze CyberSec-functie blokkeer je automatisch verdachte websites, advertenties en malware. Op deze manier hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je gegevens en kun je gebruikmaken van al het moois dat het internet te bieden heeft.

7. McAfee Internet Security 1 jaar 3 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download.

Met McAfee® Internet Security krijgt u toegang tot een betrouwbare bescherming voor uw apparaten. Het biedt u een beveiligingsoplossing voor maximaal 3 apparaten, waaronder PC's, Mac's, iOS en Android-apparaten. Het bevat de nieuwste technologieën, waaronder anti-malware, anti-spam, firewall, website-beveiliging en meer. McAfee® Internet Security helpt u bij het beschermen van uw online identiteit, geld en bestanden. U kunt ook profiteren van een extra beschermlaag tegen malware, phishing en andere online bedreigingen met de McAfee® WebAdvisor-tool. Deze tool scant websites op potentiële bedreigingen en waarschuwt u als er een beveiligingsrisico bestaat. Bovendien geeft de tool u tips over hoe u uw apparaat zo veilig mogelijk kunt gebruiken. Met McAfee® Internet Security kunt u gerust online gaan, wetende dat uw privacy en identiteit goed beveiligd zijn.

8. McAfee Total Protection Multi-Device 5 Apparaten 1 Jaar Nederlands Frans Windows Mac.

McAfee Total Protection biedt u de beste beveiliging voor uw apparaten. De software is gemaakt met een gebruiksvriendelijk, intuïtief ontwerp dat uw apparaten beschermt tegen virussen, malware, identiteitsdiefstal, online bedreigingen en meer. Met McAfee Total Protection hebt u de zekerheid dat al uw apparaten veilig zijn. Daarnaast biedt McAfee Total Protection ook een 100% Geld-terug-garantie. Indien uw apparaat besmet is met een virus, zal een expert van McAfee het virus verwijderen of uw geld teruggeven. U hoeft alleen maar de aanvullende voorwaarden te lezen om de garantie te activeren. Met McAfee Total Protection kunt u er dus zeker van zijn dat uw apparaten veilig zijn.

9. SYMANTEC NORTON 360 DELUXE (ABONNEMENT) 1 GEBRUIKER, 5 APPARATEN, 1 JAAR.

Symantec Norton 360 Deluxe (abonnement) biedt u een uitgebreide beveiliging voor uw apparaten. Met deze oplossing krijgt u een uitgebreide beveiliging voor maximaal 5 apparaten die u kunt gebruiken voor het hele gezin. U krijgt een beveiligingspakket met meerdere lagen beveiliging, waaronder antivirus, firewall, geavanceerde ouderlijk toezicht, webcambeveiliging, bestandsback-up, verloren apparaatgebruik en meer. Daarnaast biedt Norton 360 Deluxe ook een aantal functies voor online privacy, waaronder ons Secure VPN, waarmee u uw online identiteit beschermt. Om u nog meer bescherming te bieden, hebben we nu ook Dark Web Monitoring toegevoegd. Hiermee krijgt u waarschuwingen als uw persoonlijke gegevens worden gevonden op het Dark Web. U krijgt ook een jaar lang automatische updates, zodat u altijd de nieuwste functies krijgt. Al deze functies en meer krijgt u allemaal in één oplossing.

10. Norton 360 Deluxe 2023 5 apparaten 1 jaar Officiële retailverpakking.

Norton 360 Deluxe 2023 5 apparaten 1 jaar Officiële retailverpakking biedt alles wat je nodig hebt voor een goede beveiliging op meerdere apparaten. Met de aanvullende apparaatbeveiliging, waaronder pc's, Mac, smartphones en tablets, ben je beschermd tegen malware, phishing en ransomware. Met Norton Wachtwoordbeheer kun je je wachtwoorden, creditcardgegevens en andere gegevens online versleutelen in je eigen safe in de cloud. Met 50 GB cloudback-up voor pc kun je belangrijke bestanden en documenten bewaren als een preventieve maatregel tegen gegevensverlies door schijfdefecten, diefstal van apparaten en zelfs ransomware. Met onze Slimme firewall voor pc blokkeer je ongeoorloofd verkeer dat met je computer probeert te communiceren. Ook krijg je met ons Secure VPN versleuteling van bankkwaliteit wanneer je thuis of onderweg verbinding maakt met wifi. Norton SafeCam waarschuwt je bij elke toegangspoging tot je webcam en helpt je ongeoorloofde toegang te blokkeren. Daarnaast biedt Norton ouderlijk toezicht tools om je kinderen veiliger te laten surfen. Geniet van al deze voordelen met Norton 360 Deluxe 2023 5 apparaten 1 jaar Officiële retailverpakking. Met Norton 360 Deluxe kun je jezelf en je gezin goed beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. Het biedt betere beveiliging voor elk apparaat dat je gebruikt, waaronder pc's, Mac, smartphones en tablets. Je krijgt toegang tot verschillende beveiligingsfuncties om je gegevens te beveiligen, waaronder versleuteling van bankkwaliteit met Secure VPN, Norton SafeCam om toegang tot je webcam te beveiligen en een Slimme firewall voor pc om ongeoorloofd verkeer te blokkeren. Met Norton Wachtwoordbeheer kun je je wachtwoorden, creditcardgegevens en andere gegevens online versleutelen in je eigen safe in de cloud. Ook krijg je 50 GB cloudback-up voor pc om belangrijke bestanden en documenten te bewaren als een preventieve maatregel tegen gegevensverlies door schijfdefecten, diefstal van apparaten en z.

Het vergelijken van de virusscanners

Het vergelijken van de virusscanners hebben wij natuurlijk al voor je gedaan. En met wij bedoel ik de deskundigen die mij hiermee geholpen hebben. Op die manier konden we een virusscanner test doen waaruit de best geteste virusscanners naar voren kwamen. 

Zo hebben we de virusscanners steeds vergeleken. De virusscanners vergelijken doen we op basis van alle mogelijkheden, zodat we zeker weten dat hij in onze top 10 virusscanners thuis hoort.

De top 10 virusscanners voor je kantoor

De top 10 virusscanners voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zomaar uitgezocht. Ik ben samen met een heel team om de tafel gaan zitten om een duidelijk beeld te krijgen van de virusscanners. Zo kan ik garanderen dat je alleen de beste virusscanners op mijn website kunt vinden. 

De top 10 virusscanners is bedoeld voor mensen met een kantoor die er graag het beste uit willen halen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je nog een kantoor wilt gaan maken en dan kan dit natuurlijk ook.

Bekijk andere testen

Veelgestelde vragen over de beste virusscanners

Nu vraag jij je natuurlijk af waarom er een top 10 virusscanners is. Deze top 10 is ontstaan omdat ik zelf op zoek was naar de ideale virusscanner. Tegenwoordig lijkt het wel onmogelijk om de ideale virusscanner te vinden. Daarom dacht ik dat hier iets aan moest gebeuren. 

Vanuit daar ben ik gaan kijken hoe ik andere mensen kon gaan helpen om de ideale virusscanners te vinden. Dit heb ik gedaan en vanuit daar is een top 10 virusscanners ontstaan. Zo kan iedereen de beste virusscanners kopen zonder hier steeds uren naar te moeten zoeken.

Het is zeker belangrijk om een kantoor goed in te richten, maar vele mensen weten toch nog niet hoe zit dit het beste aan kunnen pakken. Daarom is het goed om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Het beste is om je kantoor in te richten naar jouw smaak, zodat jij je fijn voelt in je eigen kantoor. 

Wanneer jij je niet fijn voelt in je eigen kantoor, kan dit vrij vervelend zijn. Daarom is het zeker goed om te kijken welke opties je hebt en hoe je hier het beste gebruik van kunt maken. Zo krijg je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden.

Het is natuurlijk wel handig om te weten wat een  virusscanner precies kost. Als eerste is het goed om te weten dat ik deze virusscanners niet zelf verkoop. Daarom kan ik de prijzen niet bepalen. De prijzen worden bepaald door alle aanbieders die op mijn website staan. 

De prijzen kunnen hierdoor wel verschillen. Daarom is het goed om te kijken welke prijs jij voor een virusscanner wilt betalen. Dit kan per persoon en kantoor natuurlijk veranderen. Daarom staan er ook een hoop verschillende soorten virusscanners in de top 10, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit.

Na ons uitgebreide onderzoek naar de beste virusscanners van dit moment zijn we tot een top 10 gekomen. De virusscanner die bovenaan deze lijst staat en dus de virusscanner die best getest is, is: McAfee Internet Security Nederlands 3 Apparaten PC Mac iOS Android..

Deze is uit de virusscanners test gemiddeld als beste naar voren gekomen. Met het aankopen van deze virusscanner weet je dus zeker dat je een goed product in huis haalt.

Mocht deze virusscanner niet voor jou de beste keuze zijn, geen probleem. Alle virusscanners uit onze lijst zijn 10 goede virusscanners. 

Conclusie over de best geteste virusscanners

Je hebt zojuist de top 10 producten voor virusscanner gelezen. Hopelijk biedt deze lijst je de hulp die je nodig hebt bij het kiezen van die ideale virusscanner verdediger. Deze producten staan bekend om hun onberispelijke functionaliteit en betrouwbaarheid. Je mag er dus vanuit gaan dat je computer voorzien wordt van een perfecte bescherming. Ook biedt de lijst je de kans om de prijs-kwaliteit verhouding te vergelijken en kun je zo de beste en meest budgetvriendelijke oplossing vinden. We hopen dat deze gids je helpt bij het vinden van een virusscanner die precies bij je behoeften aansluit. Heb je toch nog twijfels? Stel vrijblijvend je vraag aan ons. We staan je bij om jouw perfecte virusscanner te vinden.

 

Tot slot over de best geteste virusscanners van 2024

Natuurlijk heb ik, Rudy, nog wel wat enkele woorden over de top 10 virusscanners. Het is namelijk verstandig om zelf altijd nog wat onderzoek te doen naar de virusscanners. Op die manier krijg je namelijk een duidelijk beeld van de opties die er op het moment allemaal zijn. 

Mijn top 10 is een ideaal startpunt maar het is niet het enige punt waar je naar moet kijken. Het is juist verstandig om naar alle andere mogelijkheden te kijken zodat je precies weet wat de beste virusscanner voor jouw kantoor gaat zijn. Zo voorkom je dat je eventueel ene miskoop begaat. 

Disclaimer: Rudyreview.nl heeft geprobeerd alle reviews met zorg samen te stellen en ontvangt een kleine commissie bij  aankoop van een best getest product via de door ons geplaatste link naar de webshop. Rudyreview.nl is echter niet verantwoordelijk voor de producten zelf. Fouten op de pagina? Meld het ons!

Gepubliceerd op: 17 mei 2023

Sandra
Sandra

Ik ben Sandra, een gepassioneerde reviewer van kantoorproducten. Als jong meisje was ik al gefascineerd door de wereld van schrijfwaren en organisatie. Mijn liefde voor kantoorbenodigdheden en het vinden van de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl heeft me geleid tot het schrijven van reviews. Met mijn woorden wil ik anderen helpen bij het maken van weloverwogen keuzes. Mijn biografie in 100 woorden vertelt het verhaal van een vrouw die haar passie heeft omgezet in haar werk, terwijl ze de schoonheid van efficiëntie en productiviteit verkent, één review tegelijk.