1. Computerapparatuur
  2. laserprinter

Alles voor je kantoor: de top 10 laserprinters

Laatst bijgewerkt: 17 jun. 2023:i”]

Het is lastig om uit alle verschillende mogelijkheden een laserprinter te kiezen die precies bij je past. Het liefst wil je natuurlijk de beste kwaliteit voor een redelijke prijs. Daarom hebben we gekeken naar de verhouding prijs-kwaliteit bij de verschillende laserprinters. Vervolgens hebben we deze wetenschap gebruikt om de top 10 laserprinters samen te stellen. In dit artikel lees je alles over deze top 10 laserprinters, zodat jij kan bepalen welke het beste bij jou past.

Alles voor je kantoor kun je eenvoudig op deze website vinden. Nu kan ik je ook helpen met de top 10 laserprinters. De top 10 laserprinters bestaat alleen maar uit de beste laserprinters die er op dit moment zijn. Zo hoef je hier zelf niet meer naar te gaan zoeken. 

De top 10 laserprinters is ontstaan omdat ik zelf ook op zoek was naar de beste laserprinter. Door een top 10 op te stellen kan ik binnen een paar seconden een goede laserprinter vinden. De beste laserprinter voor mij hoef ik dan geen hele zoektocht voor te gaan houden. Dat is natuurlijk ideaal.

Beste geteste 10 laserprinters

Hieronder volgt een lijst van de top 10 beste laserprinters van 2024. Vergelijk hier verschillende laserprinters en kies het product dat het beste bij jou past.

Inhoudsopgave

Andere reviews

1. HP LaserJet M110we Laserprinter.

De HP LaserJet M110we Laserprinter is de perfecte keuze voor kleine bedrijven die gebruik willen maken van professionele printkwaliteit. Met deze krachtige laserprinter kunt u een breed scala aan documenten afdrukken, van kleurrijke presentaties tot gedetailleerde technische tekeningen. De printer is ook energiezuinig en heeft een laag energieverbruik. De HP LaserJet M110we Laserprinter is ook uitgerust met een HP+-systeem, waarmee u overal verbonden kunt blijven en direct kunt afdrukken. Met deze printer kunt u ook cartridges gebruiken met een hergebruikte HP-chip. Dit betekent dat u hergebruikte, gerecyclede en opnieuw gevulde cartridges kunt gebruiken, waardoor u geld en energie kunt besparen. De printer beschermt uw cartridges met dynamische beveiligingsmaatregelen, die periodiek worden bijgewerkt om de veiligheid te garanderen. Kortom, de HP LaserJet M110we Laserprinter is een veilige, energiezuinige en goedkope oplossing voor al uw afdrukbehoeften.

2. HP LaserJet M140we All-in-One Printer.

De HP LaserJet M140we All-in-One Printer is een krachtige printer die gebruikers in staat stelt snel te printen en kosteneffectief te werken. Het apparaat is voorzien van een slimme printtechnologie die een goede kwaliteit oplevert en een hoge printresolutie biedt. Bovendien zorgt deze technologie ervoor dat er geen papierverlies is, waardoor gebruikers kosten kunnen uitsparen. Daarnaast heeft de printer een gebruiksvriendelijk touchscreen waarmee gebruikers gemakkelijk hun bestanden kunnen verzenden en afdrukken. Het apparaat is ook voorzien van een geïntegreerde Wi-Fi-connectiviteit, waardoor gebruikers overal verbonden blijven en documenten kunnen printen op afstand. Bovendien is de HP LaserJet M140we All-in-One Printer voorzien van een geïntegreerde papierlade die papierstoringen voorkomt en de printkwaliteit verbetert. De HP LaserJet M140we All-in-One Printer biedt een uitgebreide functieset en is bovendien ontworpen om energie efficiënt te werken. De printer heeft een lage warmteafgifte, waardoor hij minder energie verbruikt en het milieu minder belast. Daarnaast is het apparaat voorzien van een stille werking, waardoor de omgeving niet wordt verstoord. Al met al is de HP LaserJet M140we All-in-One Printer een veelzijdige en efficiënte printer met een krachtige prestatie.

3. Brother HL-1110 Laserprinter.

De Brother HL-1110 laserprinter is ideaal voor thuisgebruik, alsmede voor kleine bedrijven en kantoren. Het is een van de meest voordelige manieren om je documenten af te drukken. De Brother HL-1110 maakt gebruik van Brother's tonertechnologie om afdrukken van hoge kwaliteit te maken. Deze printer heeft een hoge afdruksnelheid van 20 pagina's per minuut en is geschikt voor verschillende media, waaronder papier, etiketten, indexkaarten en vellen. De Brother HL-1110 laserprinter geeft ook een hoge resolutie afdrukken met een scherpte van 2400 x 600 dpi. Hierdoor krijg je scherpe, duidelijke afdrukken met heldere kleuren en zwarte tekst. Deze printer is ook zeer energiezuinig met een energieverbruik van minder dan 0,2 watt in standby-modus. Het is ook voorzien van een ingebouwde tonercartridge die goed is voor maar liefst 700 pagina's. Bovendien heeft deze printer een geïntegreerde papierlade voor 250 vel A4-papier.

4. Brother HL-L2350DW Laserprinter.

De Brother HL-L2350DW Laserprinter heeft veel extra functies die het gebruik van deze printer nog gemakkelijker maken. Via de draadloze connectiviteit kun je de printer gemakkelijk verbinden met je smartphone of laptop. Ook is er een automatische dubbelzijdige printfunctie, waardoor je niet steeds handmatig om hoeft te draaien. De printer is ook compatibel met Apple AirPrint, waardoor je direct vanaf je iOS-apparaat kan printen. Je krijgt ook nog eens twee jaar garantie. De Brother HL-L2350DW Laserprinter is voorzien van een energy star-label, wat betekent dat het een energiezuinig apparaat is. Bovendien bespaar je ook nog eens geld met de hoge tonercapaciteit van deze printer, die goed is voor circa 2.600 afdrukken. De Brother HL-L2350DW Laserprinter is een uitstekende optie voor thuiskantoor of kleine kantooromgevingen.

5. Brother DCP-1610W Draadloze All-in-One Laserprinter.

De Brother DCP-1610W is een all-in-one laserprinter die eenvoudig te bedienen is via WiFi-connectiviteit. Deze draadloze laserprinter biedt een uitstekende prestatie met een snelheid van 20 pagina's per minuut en een hoge afdrukkwaliteit van 2400 x 600 dpi. Met de Brother DCP-1610W wordt printen, kopiëren en scannen eenvoudig gemaakt. De Brother DCP-1610W is perfect voor kleine bedrijven en thuiskantoren. De printer is energiezuinig, waardoor de stroomkosten laag blijven. Bovendien heeft de printer een automatische dubbelzijdige afdrukfunctie, zodat je minder papier gebruikt. Ook heeft de printer een geïntegreerde scan-naar-cloudfunctie, waarmee je documenten gemakkelijk kunt opslaan en delen.

6. Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter.

De Brother MFC-L2710DW is een alles-in-één laserprinter die een uitstekende prestatie levert. Het is een stevig en betrouwbaar apparaat dat ideaal is voor drukke gezinnen of kleine kantoren. Met een afdruksnelheid van 30 pagina's per minuut is deze printer perfect voor het maken van professionele afdrukken, en het is eenvoudig te installeren. De MFC-L2710DW is ook voorzien van een draadloze verbinding, waarmee je gemakkelijk documenten kunt afdrukken vanaf je laptop, smartphone of tablet. Het apparaat heeft ook een geïntegreerd scannen, kopiëren en faxen, waarmee je eenvoudig documenten kunt beheren. Bovendien is de printer uitgerust met een dubbelzijdig afdrukken functie, zodat je dubbelzijdig kunt afdrukken en zo papier kunt besparen.

7. Brother HL-L2310D Laserprinter.

Met de Brother HL-L2310D Laserprinter kun je rekenen op snelle en betrouwbare resultaten. Deze multifunctionele printer is voorzien van een zeer hoge printkwaliteit en een hoge printproductiviteit met een snelheid van maximaal 26 pagina's per minuut. Hij is uitgerust met een grote papierlade met een capaciteit van 250 vel, waardoor je tijd bespaart door minder vaak papier bij te vullen. Ook is de printer voorzien van een automatisch dubbelzijdig afdrukken. Hiermee kun je eenvoudig dubbelzijdig afdrukken, wat je tijd en papier bespaart. Daarnaast is de printer voorzien van een energiebesparende modus waardoor het apparaat energiezuinig is. Bovendien is de printer zeer eenvoudig te bedienen met de duidelijke bedieningsknoppen. Kortom, de Brother HL-L2310D Laserprinter biedt je alle functionaliteiten die je nodig hebt voor een efficiënte werking.

8. HP Color Laser MFP 179fnw Laser printer.

Deze kleur laser printer biedt een uitstekende prestatie en veelzijdige functionaliteiten. Met een hoge printresolutie, snelle afdruksnelheden en een grote papiercapaciteit kan de HP Color Laser MFP 179fnw aan de behoeften van elke gebruiker voldoen. Het ontwerp is duurzaam en het energieverbruik is laag. Met de HP Color Laser MFP 179fnw kun je eenvoudig kleurpagina's afdrukken met levendige kleuren en scherpe tekst. De HP Color Laser MFP 179fnw is een echte alles-in-een-oplossing. Met de ingebouwde functies kun je eenvoudig kopiëren, scannen en faxen. Het is ook compatibel met verschillende soorten besturingssystemen, waaronder Windows en macOS. Bovendien biedt de HP Color Laser MFP 179fnw ook een Wi-Fi-verbinding zonder extra kosten. Deze printer is dus ideaal voor thuisgebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige en betaalbare printer.

9. Canon i-SENSYS MF655Cdw All-in-One Laserprinter.

Deze Canon i-SENSYS MF655Cdw laserprinter biedt een uitstekende prestatie en veelzijdige mogelijkheden. Het apparaat is ontworpen voor bedrijven die kwaliteit en productiviteit willen combineren. De printer kan prints, kopieën en scans in kleur maken, en heeft ook een speciale dubbelzijdige printfunctie. Daarnaast kun je met de draadloze connectiviteit gemakkelijk documenten printen vanaf je laptop, smartphone of tablet. Naast deze snelle en efficiënte functionaliteit, biedt de Canon i-SENSYS MF655Cdw laserprinter ook een reeks energiebesparende functies. Je kunt bijvoorbeeld de stand-bymodus activeren om energie te besparen wanneer het apparaat niet in gebruik is. Bovendien heeft de printer een groot invoercapaciteit, waardoor je niet steeds papier hoeft bij te vullen. Al met al is deze printer een uitstekende keuze voor elke zakelijke behoefte.

10. Brother DCP-L2530DW All-in-One Laserprinter.

De Brother DCP-L2530DW is een all-in-one laserprinter die je het comfort en de flexibiliteit biedt die je zoekt. De printer heeft een hoge printsnelheid van maximaal 26 pagina's per minuut en ondersteunt standaard dubbelzijdig printen. Dit betekent dat je veel tijd en geld kan besparen. Ook is deze printer zeer energie-efficiënt, waardoor je kostenbesparingen kunt realiseren. De Brother DCP-L2530DW is uitgerust met veel functies en een intuïtief display dat je helpt bij het bedienen van de printer. Je kunt gemakkelijk documenten en afbeeldingen printen via een draadloze netwerkverbinding, waardoor je overal in huis of op kantoor toegang hebt tot je documenten. De printer is ook voorzien van een USB-poort, waarmee je gemakkelijk documenten vanaf je computer of USB-stick kunt printen.

Het vergelijken van de laserprinters

Het vergelijken van de laserprinters hebben wij natuurlijk al voor je gedaan. En met wij bedoel ik de deskundigen die mij hiermee geholpen hebben. Op die manier konden we een laserprinter test doen waaruit de best geteste laserprinters naar voren kwamen. 

Zo hebben we de laserprinters steeds vergeleken. De laserprinters vergelijken doen we op basis van alle mogelijkheden, zodat we zeker weten dat hij in onze top 10 laserprinters thuis hoort.

De top 10 laserprinters voor je kantoor

De top 10 laserprinters voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zomaar uitgezocht. Ik ben samen met een heel team om de tafel gaan zitten om een duidelijk beeld te krijgen van de laserprinters. Zo kan ik garanderen dat je alleen de beste laserprinters op mijn website kunt vinden. 

De top 10 laserprinters is bedoeld voor mensen met een kantoor die er graag het beste uit willen halen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je nog een kantoor wilt gaan maken en dan kan dit natuurlijk ook.

Bekijk andere testen

Veelgestelde vragen over de beste laserprinters

Nu vraag jij je natuurlijk af waarom er een top 10 laserprinters is. Deze top 10 is ontstaan omdat ik zelf op zoek was naar de ideale laserprinter. Tegenwoordig lijkt het wel onmogelijk om de ideale laserprinter te vinden. Daarom dacht ik dat hier iets aan moest gebeuren. 

Vanuit daar ben ik gaan kijken hoe ik andere mensen kon gaan helpen om de ideale laserprinters te vinden. Dit heb ik gedaan en vanuit daar is een top 10 laserprinters ontstaan. Zo kan iedereen de beste laserprinters kopen zonder hier steeds uren naar te moeten zoeken.

Het is zeker belangrijk om een kantoor goed in te richten, maar vele mensen weten toch nog niet hoe zit dit het beste aan kunnen pakken. Daarom is het goed om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Het beste is om je kantoor in te richten naar jouw smaak, zodat jij je fijn voelt in je eigen kantoor. 

Wanneer jij je niet fijn voelt in je eigen kantoor, kan dit vrij vervelend zijn. Daarom is het zeker goed om te kijken welke opties je hebt en hoe je hier het beste gebruik van kunt maken. Zo krijg je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden.

Het is natuurlijk wel handig om te weten wat een  laserprinter precies kost. Als eerste is het goed om te weten dat ik deze laserprinters niet zelf verkoop. Daarom kan ik de prijzen niet bepalen. De prijzen worden bepaald door alle aanbieders die op mijn website staan. 

De prijzen kunnen hierdoor wel verschillen. Daarom is het goed om te kijken welke prijs jij voor een laserprinter wilt betalen. Dit kan per persoon en kantoor natuurlijk veranderen. Daarom staan er ook een hoop verschillende soorten laserprinters in de top 10, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit.

Na ons uitgebreide onderzoek naar de beste laserprinters van dit moment zijn we tot een top 10 gekomen. De laserprinter die bovenaan deze lijst staat en dus de laserprinter die best getest is, is: HP LaserJet M110we Laserprinter..

Deze is uit de laserprinters test gemiddeld als beste naar voren gekomen. Met het aankopen van deze laserprinter weet je dus zeker dat je een goed product in huis haalt.

Mocht deze laserprinter niet voor jou de beste keuze zijn, geen probleem. Alle laserprinters uit onze lijst zijn 10 goede laserprinters. 

Conclusie over de best geteste laserprinters

Eindelijk hebben we onze selectie van de top 10 laserprinters gepresenteerd. De ingewikkelde keuze die je hebt, is met deze lijst iets makkelijker geworden. Doordat je precies weet welke eigenschappen elke laserprinter kent, kun je jouw perfecte laserprinter uitkiezen. We hopen dat je met onze gids goed geïnformeerd bent en dat het je helpt bij het vinden van de beste laserprinter die voldoet aan jouw persoonlijke behoeften. Nog steeds twijfel je? Dan kunnen we je helpen. Misschien heb je vragen over de ingewikkelde technische specificaties, of over de inhoud van het artikel. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag bij het vinden van de laserprinter die bij jou past. Dus don't worry, wij hebben jouw rug gedekt.

 

Tot slot over de best geteste laserprinters van 2024

Natuurlijk heb ik, Rudy, nog wel wat enkele woorden over de top 10 laserprinters. Het is namelijk verstandig om zelf altijd nog wat onderzoek te doen naar de laserprinters. Op die manier krijg je namelijk een duidelijk beeld van de opties die er op het moment allemaal zijn. 

Mijn top 10 is een ideaal startpunt maar het is niet het enige punt waar je naar moet kijken. Het is juist verstandig om naar alle andere mogelijkheden te kijken zodat je precies weet wat de beste laserprinter voor jouw kantoor gaat zijn. Zo voorkom je dat je eventueel ene miskoop begaat. 

Disclaimer: Rudyreview.nl heeft geprobeerd alle reviews met zorg samen te stellen en ontvangt een kleine commissie bij  aankoop van een best getest product via de door ons geplaatste link naar de webshop. Rudyreview.nl is echter niet verantwoordelijk voor de producten zelf. Fouten op de pagina? Meld het ons!

Gepubliceerd op: 17 mei 2023

Sandra
Sandra

Ik ben Sandra, een gepassioneerde reviewer van kantoorproducten. Als jong meisje was ik al gefascineerd door de wereld van schrijfwaren en organisatie. Mijn liefde voor kantoorbenodigdheden en het vinden van de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl heeft me geleid tot het schrijven van reviews. Met mijn woorden wil ik anderen helpen bij het maken van weloverwogen keuzes. Mijn biografie in 100 woorden vertelt het verhaal van een vrouw die haar passie heeft omgezet in haar werk, terwijl ze de schoonheid van efficiëntie en productiviteit verkent, één review tegelijk.