1. Laptopaccessoires
  2. vpn

Alles voor je kantoor: de top 10 vpn's

Laatst bijgewerkt: 17 jun. 2023:i”]

Als je je privacy en veiligheid online wilt beschermen, dan is VPN-technologie de oplossing voor jou. Het versleutelen van je internetverkeer en het verbergen van je echte IP-adres zorgen ervoor dat je je zorgen over je privacy en veiligheid op het internet kunt vergeten. Maar met zoveel verschillende VPN's op de markt, is het niet altijd even makkelijk om de juiste te kiezen. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de top 10 VPN's die de moeite waard zijn. We hebben gekeken naar de verhouding tussen kwaliteit en prijs, zodat je een goede keuze kunt maken voor jouw specifieke situatie. Wil je meer weten over deze top 10 VPN’s? Lees dan verder!

Alles voor je kantoor kun je eenvoudig op deze website vinden. Nu kan ik je ook helpen met de top 10 vpn's. De top 10 vpn's bestaat alleen maar uit de beste vpn's die er op dit moment zijn. Zo hoef je hier zelf niet meer naar te gaan zoeken. 

De top 10 vpn's is ontstaan omdat ik zelf ook op zoek was naar de beste vpn. Door een top 10 op te stellen kan ik binnen een paar seconden een goede vpn vinden. De beste vpn voor mij hoef ik dan geen hele zoektocht voor te gaan houden. Dat is natuurlijk ideaal.

Beste geteste 10 vpn's

Hieronder volgt een lijst van de top 10 beste vpn's van 2024. Vergelijk hier verschillende vpn's en kies het product dat het beste bij jou past.

Inhoudsopgave

Andere reviews

1. NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar.

NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar biedt een veiligere manier om te surfen op het internet. Met onze VPN-service krijgt u een beveiligde tunnel waarmee u uw internetverkeer kunt verbergen en uw online activiteiten kunt beveiligen. We bieden u een uitgebreide range aan veiligheidsfuncties die uw online privacy beschermen, waaronder geavanceerde encryptie, internet-kill-switch en dubbele VPN-verbindingen. Met NordVPN heeft u toegang tot meer dan 5.400 servers in meer dan 59 landen. Bovendien bieden we een eenvoudige en intuïtieve app die u op maximaal 6 apparaten kunt installeren. Onze app biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee u gemakkelijk verbinding kunt maken met een server naar keuze. We bieden ook krachtige anti-malwaretools die uw apparaat beschermen tegen malware, spyware en ransomware. U krijgt ook 24/7 ondersteuning van ons professionele team, zodat u altijd een oplossing voor uw problemen krijgt. Kortom, NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar biedt u een veilige en betrouwbare VPN-ervaring.

2. Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware 12 Maanden 10 Apparaten Nederlands.

Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware is de ultieme beveiligingsoplossing voor al uw apparaten. Met deze software krijgt u een sterk multi-layer beveiligingssysteem, waardoor uw online privacy en data optimaal beschermd worden. Bitdefender maakt gebruik van krachtige encryptie en malware detectie-technologieën om uw gegevens te beschermen en uw online identiteit geheim te houden. Naast de verdediging tegen malware, ransomware en phishing-aanvallen biedt Bitdefender ook een gratis VPN-dienst om uw online activiteiten te versleutelen. Met een aanpasbare firewall zorgt Bitdefender ervoor dat uw apparaten veilig zijn en al uw gegevens privé blijven. Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware biedt een effectieve, krachtige beveiliging tegen virussen, malware, ransomware, phishing-aanvallen en meer. Deze software is 12 maanden geldig en beschermt maximaal 10 apparaten. Dankzij de Nederlandse versie is het gemakkelijk te begrijpen en te installeren. Bovendien is de software ontworpen om de prestaties van uw apparaten niet te verminderen. Met Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware bent u verzekerd van een optimale beveiliging van al uw apparaten.

3. TP-Link TL-ER7206 VPN Router SafeStream.

TP-Link TL-ER7206 VPN Router SafeStream is een professionele oplossing voor bedrijven die een betrouwbare en veilige verbinding naar bedrijfsnetwerken nodig hebben. De router is voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties zoals IPsec/PPTP/L2TP VPN-ondersteuning, een firewall en een NAT-server. Het is ontworpen voor gebruik in grote bedrijven met veel gebruikers en voor kleine bedrijven. De TP-Link TL-ER7206 VPN Router SafeStream is een krachtig en betrouwbaar netwerkapparaat dat ook een hoge prestatie levert. Het maakt gebruik van de nieuwste beveiligingsprotocollen zoals het IPsec-protocol met een AES-versleuteling en het OpenVPN-protocol. Bovendien kan de router ook worden gebruikt om verschillende netwerklagen te beheren, waaronder LAN, WAN, VLAN, NAT en Firewall. De router biedt ook ondersteuning voor DDNS, QoS en verschillende andere netwerkfuncties.

4. Draytek Vigor 2927 Dual WAN router 5x Gigabit LAN 2 USB poorten 50 IPsec VPN.

De Draytek Vigor 2927 Dual WAN router biedt een gebruikersvriendelijke, krachtige en betrouwbare oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare internetverbinding. De router heeft 5 Gigabit LAN-poorten die hoge data-overdrachtsnelheden ondersteunen en twee USB-poorten waarop u externe apparaten kunt aansluiten. Bovendien heeft de router 50 IPsec VPN-tunnels voor veilige externe verbindingen. De Vigor 2927 router is voorzien van de meest geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder een firewall,DoS/DDoS-preventie en LAN-to-LAN beveiliging. Met het ingebouwde QoS-systeem kunnen bedrijven hun netwerkvolume beheren en de prioriteit van verschillende toepassingen bepalen. Met de Draytek Vigor 2927 Dual WAN router kunt u uw bedrijf netwerk eenvoudig upgraden naar een hogere niveau van prestaties en veiligheid.

5. Home Antivirus Panda Dome Advanced 5 VPN Windows.

Home Antivirus Panda Dome Advanced 5 VPN Windows is een uitstekende oplossing voor iedereen die op zoek is naar beveiliging voor hun apparaten. Het biedt de mogelijkheid om tegen hackers te beschermen, ongewenste toegang tot gegevens te blokkeren en je identiteit te beschermen. Het is compatibel met Windows, wat betekent dat je geen nieuwe software hoeft te installeren op je PC of laptop. De antivirus biedt een firewall die je apparaten beschermt tegen alle bedreigingen van buitenaf. Met de VPN-functie kun je de geografische locatie verbergen en veilig online surfen, streaming en downloads doen. Dit product is geldig voor een jaar en biedt beveiliging voor maximaal 5 apparaten. Je krijgt ook een gratis upgrade naar de nieuwste versie, zodat je altijd up-to-date bent met de beste beveiligingsoplossing.

6. DrPhone AXR Pro 2 in 1 4G LTE Sim Mobiele Router 300 Mbps + 300mbps 2.4 GHz WiFi Router 120m² 32 Apparaten verbinden.

De DrPhone AXR Pro 2 in 1 4G LTE Sim Mobiele Router is de perfecte oplossing als je mobiele internetverbinding optimaal wilt benutten. Deze router is speciaal ontworpen om maximaal 32 apparaten tegelijk te verbinden. Met downloadsnelheden tot wel 300 Mbps en uploadsnelheden tot 300 Mbps via 2.4GHz WiFi, ervaar je een uitzonderlijke prestatie. Bovendien kun je met deze router een oppervlakte van 120m² bedekken, wat betekent dat je internetverbinding ook in de meeste grote ruimtes goed bereik heeft. Met de DrPhone AXR Pro 2 in 1 4G LTE Sim Mobiele Router kun je genieten van een betrouwbare, snelle en stabiele internetverbinding zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het simlock status van je SIM-kaart. Geniet van downloadsnelheden tot 150 Mbps en uploadsnelheden tot 50 Mbps, zelfs als je SIM-kaart momenteel is gesloten. Dit maakt deze router ideaal voor thuisgebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare, snelle en stabiele internetverbinding.

7. Firewall ZyXEL USGFLEX50-EU0101F.

De Firewall ZyXEL USGFLEX50-EU0101F biedt een hoogwaardige beveiliging voor uw netwerk waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over cyberaanvallen. Deze firewall heeft geavanceerde functies zoals ingebouwde bescherming tegen malware, URL-filtering, Application Control, Intrusion Prevention en User Identification. Deze functies bieden u meer controle over het verkeer dat uw netwerk binnenkomt en verlaat. Ook is deze firewall voorzien van een eenvoudig te gebruiken webbased-interface waarmee u kunt controleren welke toepassingen toegang hebben tot uw netwerk en welke gebruikers er verbinding mee maken. Daarnaast is de Firewall ZyXEL USGFLEX50-EU0101F uitgerust met verschillende beveiligingsprotocollen waarmee u uw netwerk kunt beschermen tegen hackers en andere bedreigingen zoals virussen, rootkits en spyware. Met deze firewall krijgt u ook toegang tot een breed scala aan krachtige beheer- en beveiligingsfuncties zoals versleuteling, toegangsbeheer, beveiligde Wi-Fi-netwerken, een geïntegreerde firewall en vele andere opties. Kortom, de Firewall ZyXEL USGFLEX50-EU0101F biedt u een betrouwbare en uitgebreide beveiliging voor uw bedrijfsnetwerk. De Firewall ZyXEL USGFLEX50-EU0101F biedt een betrouwbare beveiliging voor uw bedrijfsnetwerk tegen cyberaanvallen, malware, rootkits, vir.

8. VPN voor Dummies.

Met het boek VPN voor Dummies kun je je bedrijf nu eenvoudig en betaalbaar verbinden met het Internet. Deze gebruiksvriendelijke gids helpt je bij het begrijpen en instellen van een virtueel privénetwerk (VPN) zonder dat je een expert hoeft te zijn. Het boek biedt je een uitgebreide beschrijving van alle technische termen en begrippen en biedt je ook een overzicht van de beste VPN-oplossingen die momenteel beschikbaar zijn. Daarnaast biedt het boek praktische tips over het gebruik van een VPN, hoe je deze het beste kunt beheren en hoe je deze optimaal kunt beveiligen. Er is ook informatie over hoe je een VPN kunt installeren en configureren op verschillende apparaten. Met behulp van dit boek kun je precies leren hoe je een veilig en betrouwbaar VPN kunt gebruiken om je bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen.

9. Cisco VPN Configuration Guide.

Met onze Cisco VPN Configuration Guide kun je een expert worden op het gebied van Cisco VPN technologieën. Deze praktische en uitgebreide handleiding geeft je alle informatie die je nodig hebt om verschillende VPNs te configureren. Je krijgt instructies over hoe je IPSEC VPNs (site-to-site, hub-and-spoke, remote access), SSL VPN, DMVPN, GRE, VTI etc. moet configureren. Naast het leren van de basisconfiguraties, krijg je ook uitleg over de technische aspecten van de verschillende VPNs. Je leert hoe je de meest voorkomende problemen kunt opsporen en oplossen en hoe je de beste prestaties kunt bereiken met je VPN. Daarnaast zijn er ook tips over hoe je je VPN-omgeving kunt beveiligingen. Met deze handleiding kun je zelfstandig beginnen met het configureren en beheren van je Cisco VPN.

10. IPSec VPN Design.

IPSec VPN Design biedt bedrijven een hoogwaardige oplossing voor het veilig en effectief connecteren van hun netwerken met takken, mobiele werknemers, thuiswerkers en zakelijke partners. Door deze technologie te gebruiken, kunnen organisaties een concurrentievoordeel behalen door de productiviteit te verhogen. Deze veilige technologie maakt het eenvoudiger om toegang te krijgen tot bedrijfsnetwerken, waardoor bedrijven hun werknemers en partners overal toegang kunnen geven. Bovendien biedt het bedrijven ook een hoge mate van veiligheid. Ze kunnen er zeker van zijn dat hun data en informatie veilig en beschermd zijn, wat onmisbaar is in deze moderne tijden. Daarnaast biedt deze technologie ook kostenbesparende voordelen, waardoor bedrijven meer waar voor hun geld krijgen.

Het vergelijken van de vpn's

Het vergelijken van de vpn's hebben wij natuurlijk al voor je gedaan. En met wij bedoel ik de deskundigen die mij hiermee geholpen hebben. Op die manier konden we een vpn test doen waaruit de best geteste vpn's naar voren kwamen. 

Zo hebben we de vpn's steeds vergeleken. De vpn's vergelijken doen we op basis van alle mogelijkheden, zodat we zeker weten dat hij in onze top 10 vpn's thuis hoort.

De top 10 vpn's voor je kantoor

De top 10 vpn's voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zomaar uitgezocht. Ik ben samen met een heel team om de tafel gaan zitten om een duidelijk beeld te krijgen van de vpn's. Zo kan ik garanderen dat je alleen de beste vpn's op mijn website kunt vinden. 

De top 10 vpn's is bedoeld voor mensen met een kantoor die er graag het beste uit willen halen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je nog een kantoor wilt gaan maken en dan kan dit natuurlijk ook.

Bekijk andere testen

Veelgestelde vragen over de beste vpn's

Nu vraag jij je natuurlijk af waarom er een top 10 vpn's is. Deze top 10 is ontstaan omdat ik zelf op zoek was naar de ideale vpn. Tegenwoordig lijkt het wel onmogelijk om de ideale vpn te vinden. Daarom dacht ik dat hier iets aan moest gebeuren. 

Vanuit daar ben ik gaan kijken hoe ik andere mensen kon gaan helpen om de ideale vpn's te vinden. Dit heb ik gedaan en vanuit daar is een top 10 vpn's ontstaan. Zo kan iedereen de beste vpn's kopen zonder hier steeds uren naar te moeten zoeken.

Het is zeker belangrijk om een kantoor goed in te richten, maar vele mensen weten toch nog niet hoe zit dit het beste aan kunnen pakken. Daarom is het goed om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Het beste is om je kantoor in te richten naar jouw smaak, zodat jij je fijn voelt in je eigen kantoor. 

Wanneer jij je niet fijn voelt in je eigen kantoor, kan dit vrij vervelend zijn. Daarom is het zeker goed om te kijken welke opties je hebt en hoe je hier het beste gebruik van kunt maken. Zo krijg je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden.

Het is natuurlijk wel handig om te weten wat een  vpn precies kost. Als eerste is het goed om te weten dat ik deze vpn's niet zelf verkoop. Daarom kan ik de prijzen niet bepalen. De prijzen worden bepaald door alle aanbieders die op mijn website staan. 

De prijzen kunnen hierdoor wel verschillen. Daarom is het goed om te kijken welke prijs jij voor een vpn wilt betalen. Dit kan per persoon en kantoor natuurlijk veranderen. Daarom staan er ook een hoop verschillende soorten vpn's in de top 10, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit.

Na ons uitgebreide onderzoek naar de beste vpn's van dit moment zijn we tot een top 10 gekomen. De vpn die bovenaan deze lijst staat en dus de vpn die best getest is, is: NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar..

Deze is uit de vpn's test gemiddeld als beste naar voren gekomen. Met het aankopen van deze vpn weet je dus zeker dat je een goed product in huis haalt.

Mocht deze vpn niet voor jou de beste keuze zijn, geen probleem. Alle vpn's uit onze lijst zijn 10 goede vpn's. 

Conclusie over de best geteste vpn's

Het is essentieel om privacy en veiligheid online te beschermen tegen hackers en kwaadwillenden, en we hopen dat deze gids je hierbij van dienst is geweest. Wij hebben je een uitgebreid overzicht gegeven van de top 10 producten, die je kunt gebruiken om je online privacy en veiligheid te beschermen. Een van deze producten zal perfect bij je behoeften passen, maar mocht je vragen hebben, dan helpen wij je daar graag mee. Blijf op de hoogte van onze blog en wees een slimme webgebruiker.

 

Tot slot over de best geteste vpn's van 2024

Natuurlijk heb ik, Rudy, nog wel wat enkele woorden over de top 10 vpn's. Het is namelijk verstandig om zelf altijd nog wat onderzoek te doen naar de vpn's. Op die manier krijg je namelijk een duidelijk beeld van de opties die er op het moment allemaal zijn. 

Mijn top 10 is een ideaal startpunt maar het is niet het enige punt waar je naar moet kijken. Het is juist verstandig om naar alle andere mogelijkheden te kijken zodat je precies weet wat de beste vpn voor jouw kantoor gaat zijn. Zo voorkom je dat je eventueel ene miskoop begaat. 

Disclaimer: Rudyreview.nl heeft geprobeerd alle reviews met zorg samen te stellen en ontvangt een kleine commissie bij  aankoop van een best getest product via de door ons geplaatste link naar de webshop. Rudyreview.nl is echter niet verantwoordelijk voor de producten zelf. Fouten op de pagina? Meld het ons!

Gepubliceerd op: 17 mei 2023

Sandra
Sandra

Ik ben Sandra, een gepassioneerde reviewer van kantoorproducten. Als jong meisje was ik al gefascineerd door de wereld van schrijfwaren en organisatie. Mijn liefde voor kantoorbenodigdheden en het vinden van de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl heeft me geleid tot het schrijven van reviews. Met mijn woorden wil ik anderen helpen bij het maken van weloverwogen keuzes. Mijn biografie in 100 woorden vertelt het verhaal van een vrouw die haar passie heeft omgezet in haar werk, terwijl ze de schoonheid van efficiëntie en productiviteit verkent, één review tegelijk.