1. Boeken
  2. true crime boeken

Alles voor je kantoor: de top 10 true crime boeken

Laatst bijgewerkt: 17 jun. 2023:i”]

Je bent gefascineerd door ware misdaden, wilt je verdiepen in waarheid en mysterie en geruchten? Dan ben je bij de juiste plek. We hebben de top 10 true crime boeken op een rij gezet die je kan kiezen. Laat je meevoeren door de spanning van onopgeloste mysteries en het zoeken naar daders in interessante geschiedenissen. Hier vind je boeken die jou meenemen in waargebeurde misdaden die tot op de dag van vandaag niet zijn opgelost. Diverse auteurs en genres zijn aanwezig om je een unieke ervaring te geven. Kies uit deze lijst en verras jezelf met een nieuwe ervaring!

Alles voor je kantoor kun je eenvoudig op deze website vinden. Nu kan ik je ook helpen met de top 10 true crime boeken. De top 10 true crime boeken bestaat alleen maar uit de beste true crime boeken die er op dit moment zijn. Zo hoef je hier zelf niet meer naar te gaan zoeken. 

De top 10 true crime boeken is ontstaan omdat ik zelf ook op zoek was naar de beste true crime boeken. Door een top 10 op te stellen kan ik binnen een paar seconden een goede true crime boeken vinden. De beste true crime boeken voor mij hoef ik dan geen hele zoektocht voor te gaan houden. Dat is natuurlijk ideaal.

Beste geteste 10 true crime boeken

Hieronder volgt een lijst van de top 10 beste true crime boeken van 2024. Vergelijk hier verschillende true crime boeken en kies het product dat het beste bij jou past.

Inhoudsopgave

Andere reviews

1. Het kan ook nooit normaal.

Het kan ook nooit normaal is een boek geschreven door de bekendste politieagent van Nederland, die een unieke kijk achter de schermen biedt. In dit boek krijg je een achtergrondinformatie over de verantwoordelijkheden en verhalen die zich afspelen in het leven van een politieagent. Het is geschreven door een ervaren politieagent, die de geheimen deelt die hij heeft geleerd in de loop der jaren. Hij maakt gebruik van zijn eigen ervaringen om de lezers inzicht te geven in de dagelijkse reddingsoperaties, de laatste politietechnologieën, hoe om te gaan met persoonlijke gevaren en vele andere onderwerpen. Het boek biedt een kijk op de politiewereld die je nooit zult krijgen van een ander boek. Het is geschreven met de bedoeling om de mensen inzicht te geven in de wereld die ze niet kennen. Het boek biedt vele interessante verhalen en informatie, waardoor je een betere kijk krijgt op het leven van een politieagent. Het boek is daarom een must-read voor iedereen die meer wil weten over de politiewereld.

2. Dit gebeurt alleen in films

NO DESCRIPTION

3. Beroep: avonturier.

Kees van der Spek is een beroemde avonturier. Zijn programma's nemen hem mee naar de mooiste plekken in de wereld. Hij heeft een enorme hoeveelheid belevenissen gehad tijdens zijn reizen en met veel plezier deelt hij zijn verhalen met zijn kijkers. In zijn boek Beroep: avonturier geeft Kees een onthullend inkijkje in zijn avonturen. Beroep: avonturier is een fascinerende reis door Kees' avonturen. Hij vertelt over de moeilijke momenten en de wonderen die hij heeft meegemaakt. Het boek biedt een uniek perspectief op de wereld en de mensen die hij heeft ontmoet. Kees deelt de mooiste verhalen, waaronder verhalen over het opnemen van nieuwe vaardigheden, het overwinnen van moeilijke situaties en het ervaren van verrassende culturele verschillen. Met Beroep: avonturier krijgt de lezer de kans om de wereld te zien door de ogen van Kees.

4. Mocro maffia.

Mocro Maffia is een spannende fictieve serie over de onderwereld in Amsterdam. Het verhaal volgt een groep jonge criminelen die hun leven riskeren om hun verleden te ontvluchten. De serie geeft een realistisch beeld van de harde levensstijl van deze jongeren, maar tegelijkertijd laten ze ook de morele strijd zien die ze voeren tussen hun gevoelens en verlangens. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en geeft het publiek een uniek perspectief op de wereld van de maffia. De personages hebben een rijke persoonlijkheid en hun verhaallijnen zijn uitgebreid en boeiend. De serie wordt gekenmerkt door de combinatie van actie, drama en comedy. De acteurs weerspiegelen de kracht en het lef van de personages, waardoor de serie een adembenemende ervaring is. Mocro Maffia is een sterke, krachtige serie vol spanning en actie. Een must-see voor liefhebbers van het genre.

5. Penoze Hugo.

HUGO BROERS is een van de laatste echte penoze die nog in Amsterdam te vinden is. Opgegroeid in de Warmoesstraat, waar hij dagelijks door zijn vader werd mishandeld, leerde hij al vroeg de codes van het criminele milieu. Met bijnamen als 'Robin Hood' en 'Het monster van de Warmoesstraat' werd hij wereldberoemd in Amsterdam en ver daarbuiten. In PENOZE HUGO vertelt Hugo Broers openhartig over zijn beschadigde jeugd, de wereld van prostitutie en drugs, de grote namen uit het criminele milieu, de miljoenen die hij verdiende en ook weer kwijtraakte, en over de wijsheid die met de jaren kwam. HUGO BROERS is een must-have voor iedereen die een eerlijk en interessant kijkje wil nemen in het leven van een echte penoze. Het boek laat je kennismaken met de codes van de onderwereld, zoals o.a. Willem Holleeder, Cor van Hout, Klaas Bruinsma, Zwarte Joop de Vries en Frits van de Wereld, en biedt een inkijkje in de veldslagen die Hugo Broers heeft gestreden om de Amsterdamse Wallen schoon te vegen. Een uniek boek dat je niet mag missen!

6. John van den Heuvel.

John van den Heuvel, een lustrum lang extreme beveiliging, biedt een persoonlijk en verontrustend beeld van een misdaadverslaggever die al vijf jaar zijn vrijheid is kwijtgeraakt vanwege zijn positie bovenaan de dodenlijst van de Mocro-maffia. Collega-journalist Bert Dijkstra ging maandenlang mee op pad met John van den Heuvel en stapte samen met hem in gepantserde auto's op weg naar de studio van RTL Boulevard, de extra beveiligde rechtbank De Bunker, het PSV-stadion en de rechtbank in Amsterdam voor de rechtszaak tegen de verdachten in de moordzaak van Peter R. de Vries. In John van den Heuvel, een lustrum lang extreme beveiliging krijgt de lezer een inkijk achter de schermen van een leven met voortdurende dreiging, maar ook een verhaal over een man met een onverwoestbare spirit. Hij weet zich staande te houden tussen de harteloze misdaad en blijft genieten van het leven. Ook blijft hij zijn onthullingen publiceren in De Telegraaf en bij RTL Boulevard. Dit boek is een ontwapenende kijk op een wereld die we liever niet kennen.

7. De Kooi.

De Kooi is een boek dat het verhaal vertelt van undercoveragent Marcel van de Ven. Een verhaal dat zes jaar lang meegemaakt is, vol met spanning en gevaarlijke situaties. In dit boek onthult Marcel zijn meest gedenkwaardige zaken en de gevolgen daarvan. Hij deelt zijn ervaringen met de lezer, de angst, de adrenaline, de druk en de verantwoordelijkheid die bij zijn werkzaamheden komt kijken. In De Kooi wordt het verhaal verteld vanuit het perspectief van Marcel, waarbij hij een persoonlijk inkijk geeft in wat hij meegemaakt heeft. Hij vertelt over de liquidaties, de drugshandel, de terroristische acties, de gijzelingen, de ontvoeringen en de moorden. Hij onthult de strategieën die hij gebruikte om deze misdaden op te lossen, de moeilijke keuzes die hij moest maken en de gevolgen die dit voor hem had. De Kooi is een fascinerende afdaling in de wereld van het onderwereldcriminele leven. Het is een must-read voor iedereen die meer wil weten over de donkere kant van de samenleving. Met zijn eerlijke verhalen en persoonlijke ervaringen brengt Marcel de lezer mee in zijn wereld, een wereld die het licht nooit heeft gezien. Dit boek is een eerbetoon aan de helden die deze wereld proberen te veranderen.

8. True Crime Bloedgabbers.

True Crime Bloedgabbers neemt je mee terug naar de jaren 1977-1982 in de wereld van de Heinekenontvoerders. Het vervolg op het zeer goed ontvangen boek Wij willen gangster worden begint spectaculair met een achtervolging door Amsterdam die eindigt in een wildwestachtig vuurgevecht. Jan Boelaard raakt zwaar gewond maar weet met zijn vriendenclubje te ontkomen. Na verloop van tijd groeit de rol van Cor van Hout, waardoor Willem Holleeder ook een vast deel uitmaakt van de groep. De vier criminelen plegen de ene na de andere brutale overval, waaronder de beruchte overval op de Makro. Met de buit die in de miljoenen loopt, leven de mannen op grote voet. Soms gaat het fout tijdens een overval, maar dat zien ze als onderdeel van hun leerproces. Justitie kan slechts gissen wie de daders zijn, maar de politie heeft het steeds vaker nakijken bij de steeds professioneler wordende aanpak van de bloedgabbers. True Crime Bloedgabbers neemt je mee terug naar een van de meest fascinerende en meest beruchte momenten uit de Nederlandse geschiedenis. Je ervaart het verhaal van de Heinekenontvoerders door de ogen van de daders zelf. De adembenemende acties en de verwikkelingen tussen de criminelen en de politie vormen samen het mysterieuze verhaal dat je meesleept en niet meer loslaat.

9. Wraak.

"Wraak is geschreven door de bekende schrijver en journaliste Michiel de Ruyter. Het boek speelt zich af in de Amsterdamse onderwereld, waar de personages worden geconfronteerd met grote dilemma's, valkuilen en tegenstrijdigheden. Aan het einde van Mocro Maffia kwam al naar voren dat er nog meer te vertellen viel in deze wereld. Wraak geeft een spannende en adembenemende blik op de vele confrontaties, verwikkelingen en verschillende perspectieven die de personages tegenkomen. De lezer wordt meegenomen op de zoektocht naar wraak die op het einde van het vorige boek werd ingezet. Wraak is een waardevol vervolg dat lezers verleidt tot het uitpluizen van de geheimen en mysteries die de personages tegenkomen. Het is een must-read voor iedereen die op zoek is naar een verhaal vol spanning, actie en avontuur." Wraak is het langverwachte vervolg op de bestseller Mocro Maffia. Het is geschreven door de bekende schrijver en journaliste Michiel de Ruyter en werd genomineerd voor de prestigieuze Brusseprijs 2015 voor het beste journalistieke boek. Het boek speelt zich af in de Amsterdamse onderwereld, waar de personages worden geconfronteerd met grote dilemma's, valkuilen en tegenstrijdigheden. Wraak neemt de lezer mee op de zoektocht naar wraak die aan het einde van het vorige boek werd ingezet. Er worden vele confrontaties, verwikkelingen en verschillende perspectieven belicht.

10. Mijn vader de sekteleider.

In Mijn vader de sekteleider neemt Rachel Jeffs je mee in de schokkende wereld van de FLDS-kerk, die haar jeugd beheerste. Ze vertelt het verhaal van Warren Jeffs, de zelfbenoemde profeet van de sekte, haar vader, die haar en andere leden van de sekte aan seksueel misbruik onderwierp. Rachel schetst de steeds veranderende machtsverhoudingen binnen de sekte, waarin iedereen zich moest schikken naar de wil van Warren Jeffs. Ze beschrijft hoe ze een leven vol angst, verlies en onderdrukking leidde totdat ze haar leven in eigen hand nam en uit de sekte ontsnapte. Dit boek is een bijzonder persoonlijk verhaal over het overwinnen van religieus extremisme en het herwinnen van hoop. Rachel Jeffs geeft een eerlijke kijk op geloof, misbruik, moed en vrijheid, en beschrijft hoe ze eindelijk de vrijheid verkreeg die haar recht was.

Het vergelijken van de true crime boeken

Het vergelijken van de true crime boeken hebben wij natuurlijk al voor je gedaan. En met wij bedoel ik de deskundigen die mij hiermee geholpen hebben. Op die manier konden we een true crime boeken test doen waaruit de best geteste true crime boeken naar voren kwamen. 

Zo hebben we de true crime boeken steeds vergeleken. De true crime boeken vergelijken doen we op basis van alle mogelijkheden, zodat we zeker weten dat hij in onze top 10 true crime boeken thuis hoort.

De top 10 true crime boeken voor je kantoor

De top 10 true crime boeken voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zomaar uitgezocht. Ik ben samen met een heel team om de tafel gaan zitten om een duidelijk beeld te krijgen van de true crime boeken. Zo kan ik garanderen dat je alleen de beste true crime boeken op mijn website kunt vinden. 

De top 10 true crime boeken is bedoeld voor mensen met een kantoor die er graag het beste uit willen halen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je nog een kantoor wilt gaan maken en dan kan dit natuurlijk ook.

Bekijk andere testen

Veelgestelde vragen over de beste true crime boeken

Nu vraag jij je natuurlijk af waarom er een top 10 true crime boeken is. Deze top 10 is ontstaan omdat ik zelf op zoek was naar de ideale true crime boeken. Tegenwoordig lijkt het wel onmogelijk om de ideale true crime boeken te vinden. Daarom dacht ik dat hier iets aan moest gebeuren. 

Vanuit daar ben ik gaan kijken hoe ik andere mensen kon gaan helpen om de ideale true crime boeken te vinden. Dit heb ik gedaan en vanuit daar is een top 10 true crime boeken ontstaan. Zo kan iedereen de beste true crime boeken kopen zonder hier steeds uren naar te moeten zoeken.

Het is zeker belangrijk om een kantoor goed in te richten, maar vele mensen weten toch nog niet hoe zit dit het beste aan kunnen pakken. Daarom is het goed om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Het beste is om je kantoor in te richten naar jouw smaak, zodat jij je fijn voelt in je eigen kantoor. 

Wanneer jij je niet fijn voelt in je eigen kantoor, kan dit vrij vervelend zijn. Daarom is het zeker goed om te kijken welke opties je hebt en hoe je hier het beste gebruik van kunt maken. Zo krijg je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden.

Het is natuurlijk wel handig om te weten wat een  true crime boeken precies kost. Als eerste is het goed om te weten dat ik deze true crime boeken niet zelf verkoop. Daarom kan ik de prijzen niet bepalen. De prijzen worden bepaald door alle aanbieders die op mijn website staan. 

De prijzen kunnen hierdoor wel verschillen. Daarom is het goed om te kijken welke prijs jij voor een true crime boeken wilt betalen. Dit kan per persoon en kantoor natuurlijk veranderen. Daarom staan er ook een hoop verschillende soorten true crime boeken in de top 10, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit.

Na ons uitgebreide onderzoek naar de beste true crime boeken van dit moment zijn we tot een top 10 gekomen. De true crime boeken die bovenaan deze lijst staat en dus de true crime boeken die best getest is, is: Het kan ook nooit normaal..

Deze is uit de true crime boeken test gemiddeld als beste naar voren gekomen. Met het aankopen van deze true crime boeken weet je dus zeker dat je een goed product in huis haalt.

Mocht deze true crime boeken niet voor jou de beste keuze zijn, geen probleem. Alle true crime boeken uit onze lijst zijn 10 goede true crime boeken. 

Conclusie over de best geteste true crime boeken

Wij hopen dat onze top 10 lijst over true crime boeken je geholpen heeft bij het kiezen van het beste boek. Op deze manier heb je alle informatie om een gefundeerde keuze te maken. We wensen je veel leesplezier met het true crime boek dat je hebt gekozen. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. We zijn er altijd om je bij te staan!

 

Tot slot over de best geteste true crime boeken van 2024

Natuurlijk heb ik, Rudy, nog wel wat enkele woorden over de top 10 true crime boeken. Het is namelijk verstandig om zelf altijd nog wat onderzoek te doen naar de true crime boeken. Op die manier krijg je namelijk een duidelijk beeld van de opties die er op het moment allemaal zijn. 

Mijn top 10 is een ideaal startpunt maar het is niet het enige punt waar je naar moet kijken. Het is juist verstandig om naar alle andere mogelijkheden te kijken zodat je precies weet wat de beste true crime boeken voor jouw kantoor gaat zijn. Zo voorkom je dat je eventueel ene miskoop begaat. 

Disclaimer: Rudyreview.nl heeft geprobeerd alle reviews met zorg samen te stellen en ontvangt een kleine commissie bij  aankoop van een best getest product via de door ons geplaatste link naar de webshop. Rudyreview.nl is echter niet verantwoordelijk voor de producten zelf. Fouten op de pagina? Meld het ons!

Gepubliceerd op: 17 mei 2023

Sandra
Sandra

Ik ben Sandra, een gepassioneerde reviewer van kantoorproducten. Als jong meisje was ik al gefascineerd door de wereld van schrijfwaren en organisatie. Mijn liefde voor kantoorbenodigdheden en het vinden van de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl heeft me geleid tot het schrijven van reviews. Met mijn woorden wil ik anderen helpen bij het maken van weloverwogen keuzes. Mijn biografie in 100 woorden vertelt het verhaal van een vrouw die haar passie heeft omgezet in haar werk, terwijl ze de schoonheid van efficiëntie en productiviteit verkent, één review tegelijk.