1. Kantoorbenodigdheden
  2. mesh wifi router

Alles voor je kantoor: de top 10 mesh wifi routers

Laatst bijgewerkt: 17 jun. 2023:i”]

Het hebben van een goed draadloos signaal is van groot belang tegenwoordig. Of je nu thuis bent of op kantoor, je moet altijd de beschikking hebben over een stabiele verbinding. Helaas hebben veel mensen problemen met het draadloze signaal in hun huis. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: een mesh wifi router. Deze router zorgt voor een sterk en betrouwbaar draadloos signaal in het hele huis. Daarom hebben we besloten om voor jou te kijken welke mesh wifi router momenteel de moeite waard is. Na onze zoektocht hebben we 10 mogelijkheden gevonden, waarvan we denken dat zij de beste keuze zijn. We hebben vooral gelet op de verhouding tussen prijs en kwaliteit bij het kiezen van de beste routers. Hierdoor kun je met zekerheid zeggen dat deze top 10 een goed beeld geeft van wat er momenteel op de markt is en kun je hierop je eigen keuze maken voor de mesh wifi router.

Alles voor je kantoor kun je eenvoudig op deze website vinden. Nu kan ik je ook helpen met de top 10 mesh wifi routers. De top 10 mesh wifi routers bestaat alleen maar uit de beste mesh wifi routers die er op dit moment zijn. Zo hoef je hier zelf niet meer naar te gaan zoeken. 

De top 10 mesh wifi routers is ontstaan omdat ik zelf ook op zoek was naar de beste mesh wifi router. Door een top 10 op te stellen kan ik binnen een paar seconden een goede mesh wifi router vinden. De beste mesh wifi router voor mij hoef ik dan geen hele zoektocht voor te gaan houden. Dat is natuurlijk ideaal.

Beste geteste 10 mesh wifi routers

Hieronder volgt een lijst van de top 10 beste mesh wifi routers van 2024. Vergelijk hier verschillende mesh wifi routers en kies het product dat het beste bij jou past.

Inhoudsopgave

Andere reviews

1. Linksys Hydra Pro 6 MR5500 Router Mesh WiFi AX5400.

De Linksys Hydra Pro 6 MR5500 Router Mesh WiFi AX5400 biedt het beste van twee werelden. Deze router is uitgerust met een krachtige processor die wordt ondersteund door een modern en betrouwbaar WiFi 6-meshnetwerk. Het is een veelzijdige router die kan worden gebruikt voor het streaming van 4K-video's, online gaming, videogesprekken en meer. De router heeft een extreem breed bereik wat perfect is voor grotere huizen. Je kunt er zelfs meerdere verdiepingen mee bedienen. Daarnaast heeft de Linksys Hydra Pro 6 MR5500 Router Mesh WiFi AX5400 ook een geavanceerde beveiligingssuite die je helpt om je netwerk te beschermen tegen hackers en andere cyberdreigingen. Hierdoor heb jij altijd een veilig netwerk.

2. Linksys Hydra Pro MR7500 Mesh WiFi 6600 Mbps WiFi 6E Tri-Band.

Met de Hydra Pro 6E van Linksys ben je voorbereid op de toekomst. Of het nu gaat om de nieuwste gaming consoles of andere toestellen, deze router is klaar voor de volgende generatie. Met de hydra Pro 6E krijg je niet alleen een hogere snelheid en betere prestaties op meerdere apparaten tegelijk, maar ook een betere connectiviteit over lange afstanden. Met een gecombineerde wifi-snelheid van 6600 Mbps en WiFi 6E technologie, krijg je een supersnelle verbinding met minimale latency. En met de Tri-Band technologie, heb je de mogelijkheid om meerdere apparaten tegelijk aan te sluiten zonder dat de snelheid wordt verminderd. Het heeft ook een speciale MU-MIMO technologie die er voor zorgt dat ieder apparaat de best mogelijke prestaties krijgt, ongeacht de grootte van het netwerk. De Hydra Pro 6E is ook voorzien van een moderne beveiligingstechnologie, waardoor je verbindingen veilig blijven.

3. TP-Link Deco M4 Mesh WiFi 3-pack 2018.

Met de TP-Link Whole Home Mesh Wi-Fi-systeem AC1200 Dual-Band Wi-Fi Deco M4 (3-pack) blijf je altijd en overal verbonden. De Deco Mesh-technologie biedt je een uitgebreide wifi-ervaring, met hogere wifi-snelheden en een sterk wifi-signaal waar je ook bent. Met de Deco M4 heb je geen last meer van een 'dode zone' in je huis, doordat het wifi-signaal tot wel 4000 vierkante meter reikt. De Deco M4 heeft ook een optionele Ethernet-backhaul, waarmee je de Deco-units met elkaar kunt verbinden voor een supersnel netwerk. Het geavanceerde mesh-netwerk zorgt voor een optimale dekking, zodat je overal in je huis van een betrouwbare wifi-verbinding kunt genieten. Daarnaast is het netwerk gemakkelijk te beheren met de gratis Deco-app, waarmee je met één klik een gastnetwerk aanmaakt, de wifi-snelheid instelt of je netwerk beveiligt.

4. TP-Link Deco E4 Mesh Wifi 3-Pack - 2019.

De Deco E4 is ook uitgerust met de TP-Link HomeCare technologie die je wifi netwerk een extra lagen van beveiliging biedt. Met HomeCare worden online bedreigingen, zoals malware, virussen en phishing sites, tegengehouden door het toepassen van AI-technologie die bekende bedreigingen herkent en filtert. Bovendien is het systeem voorzien van de TP-Link Deco App waarmee je het systeem eenvoudig kunt beheren en instellen. Hiermee krijg je inzicht in je netwerk en kun je bijvoorbeeld een gastnetwerk aanmaken, apparaten toewijzen aan een aparte kanaal of een ouderlijk toezicht instellen. Met de Deco E4 maak je een sterk en betrouwbaar wifi mesh systeem dat de dekking in je hele woning verzorgt. Dankzij de krachtige dual-band antennes en het robuuste mesh netwerk ben je verzekerd van een enorme wifi snelheid en een betrouwbare verbinding. Geniet dus van een stabiel wifi netwerk met een enorme dekking en een geweldige snelheid.

5. Google Nest WiFi Multiroom Wifi Punt Uitbreiding.

Met het Google Nest WiFi Multiroom Wifi Punt Uitbreiding krijg je een betrouwbare verbinding en extra dekking. Het uitbreidingspunt kan tot 90m² extra wifi-dekking toevoegen en heeft een intelligent netwerk dat sterk blijft. Je kunt het wifi punt bedienen met je stem via de speaker met Google Assistent. Zo kun je muziek afspelen, wifi pauzeren of vragen naar het weer. De Nest WiFi is compatibel met apparaten van verschillende merken en is makkelijk aan te sluiten op de Google Home-app. Daarnaast worden er automatisch updates uitgevoerd zodat je netwerk steeds veilig en betrouwbaar is. Het wifi punt is de perfecte oplossing voor een stabiele wifi-verbinding in je woning.

6. TP-Link Deco M9 Plus Mesh Wifi 3-pack 2018.

De TP-Link Deco M9 Plus biedt ook extra beveiligingsfuncties. Het anti-malware systeem bevat een geïntegreerde database met beveiligingsinformatie die je internet verkeer continu controleert. Daarnaast heeft het systeem ook een Parental Control functie waarmee je de internettoegang van je kinderen kunt beheren. Op deze manier kun je je netwerk beveiligen tegen malware, phishing, virussen en andere internetbedreigingen. Met de TP-Link Deco M9 Plus geniet je dus van een stabiel en veilig wifi netwerk dat al je apparaten draadloos verbindt. Je kunt dit systeem eenvoudig installeren met de meegeleverde app, waarmee je je netwerk kunt monitoren en beheren. Naast wifi biedt de TP-Link Deco M9 Plus ook de mogelijkheid om een Bluetooth en Zigbee netwerk te creëren voor het aansluiten van slimme apparaten zoals lampen, speakers en thermostaten. Hierdoor kun je al je slimme apparaten op één plek beheren.

7. TP-Link Deco XE75 Mesh WiFi Tri-band Wifi 6E 5400Mbps 3-pack 2022.

De Deco XE75 is uitgerust met de nieuwste WiFi 6E-standaard, waardoor je tot wel 5400 Mbps aan snelheid krijgt. Deze router is perfect voor het streamen van Ultra HD-video's, het spelen van games en het downloaden van grote bestanden. De Deco XE75 is ook voorzien van een ingebouwde AI-beveiligingsprocessor, waardoor je kunt genieten van intelligente beveiliging tegen malware en internetbedreigingen. Bovendien biedt de Deco XE75 een intuïtieve app die je kunt gebruiken om je netwerk te beheren en te beveiligen. Hiermee kun je eenvoudig je thuisnetwerk beheren, apparaten beheren en beveiligingsinstellingen aanpassen. Ook kun je je netwerk optimaliseren, je gastnetwerk beheren, je kinderen beschermen tegen ongewenste inhoud en de bandbreedte van elk apparaat volgen.

8. ASUS ZenWiFi XD4 Plus AiMesh Mesh Wifi - 1-pack Wandmontage.

ASUS ZenWiFi XD4 Plus AiMesh Mesh Wifi - 1-pack Wandmontage biedt een betrouwbare, stabiele en supersnelle wifi-ervaring. De router is uitgerust met de nieuwste Wi-Fi 6 (802.11ax) standaard en de dual-band 2.4GHz / 5GHz technologie voor optimale prestaties. Het 256MB intern geheugen en 128MB Flash Memory zorgen voor een smooth streaming ervaring. Met de ingebouwde functies voor ouderlijk toezicht kunnen ouders bepalen wanneer hun kinderen online mogen zijn. Het ASUS ZenWiFi XD4 Plus AiMesh Mesh Wifi - 1-pack Wandmontage is ook gemakkelijk te monteren aan de wand, waardoor het een perfecte oplossing is voor kleine ruimtes. De router is voorzien van een 110-240 V AC-adapter met een frequentie van 50-60 Hz en een uitgangsspanning van 12 V. Met de meegeleverde adapter is het product binnen enkele minuten klaar voor gebruik.

9. TP-Link Deco X20 Mesh Wifi Wifi 6 1800 Mbps 3-pack 2020.

Met de TP-Link Deco X20 kan je met meerdere apparaten tegelijk verbinding maken zonder je te bekommeren om een beperkte bandbreedte. Het systeem is compatibel met alle bestaande wifi-apparatuur en combineert een hoge doorvoersnelheid met een uitstekende dekking. Daarnaast biedt de TP-Link Deco X20 een uitgebreide set beveiligingsfuncties, zoals een ingebouwd antivirusprogramma dat je netwerk beschermt tegen virussen en malware. Ook kan je slimme apparaten zoals slimme lampen en thermostaten gemakkelijk aan je netwerk koppelen. Met de Deco X20 ben je altijd verbonden met het beste wifi-netwerk dat je beschikbaar hebt.

10. TP-Link Deco P9 Multiroom WiFi Mesh WiFi 3-Pack.

Het systeem is voorzien van geavanceerde beveiliging door middel van WPA3, waardoor het netwerk beter beschermd is tegen buitenstaanders. Daarnaast is het systeem voorzien van een routerbeheer app waarmee je op afstand de netwerkinstellingen kunt aanpassen. Verder biedt de TP-Link deco P9 veel verschillende opties zoals het blokkeren van sites en het beheren van apparaaten. Met behulp van de functie "bedtime mode" kun je bijvoorbeeld instellen dat kinderen of gasten niet langer toegang hebben tot het netwerk als het tijd is om te gaan slapen. Met deze functie wordt de toegang tot het netwerk automatisch geblokkeerd. Met de TP-Link Deco P9 Multiroom WiFi Mesh WiFi 3-Pack kun je eenvoudig een stabiel en veilig WiFi netwerk creëren. Het is ideaal voor grotere woningen waar het normale wifi signaal niet meer door dikke muren heen komt. Het is voorzien van geavanceerde beveiliging en verschillende opties voor het beheren van je netwerk.

Het vergelijken van de mesh wifi routers

Het vergelijken van de mesh wifi routers hebben wij natuurlijk al voor je gedaan. En met wij bedoel ik de deskundigen die mij hiermee geholpen hebben. Op die manier konden we een mesh wifi router test doen waaruit de best geteste mesh wifi routers naar voren kwamen. 

Zo hebben we de mesh wifi routers steeds vergeleken. De mesh wifi routers vergelijken doen we op basis van alle mogelijkheden, zodat we zeker weten dat hij in onze top 10 mesh wifi routers thuis hoort.

De top 10 mesh wifi routers voor je kantoor

De top 10 mesh wifi routers voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zomaar uitgezocht. Ik ben samen met een heel team om de tafel gaan zitten om een duidelijk beeld te krijgen van de mesh wifi routers. Zo kan ik garanderen dat je alleen de beste mesh wifi routers op mijn website kunt vinden. 

De top 10 mesh wifi routers is bedoeld voor mensen met een kantoor die er graag het beste uit willen halen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je nog een kantoor wilt gaan maken en dan kan dit natuurlijk ook.

Bekijk andere testen

Veelgestelde vragen over de beste mesh wifi routers

Nu vraag jij je natuurlijk af waarom er een top 10 mesh wifi routers is. Deze top 10 is ontstaan omdat ik zelf op zoek was naar de ideale mesh wifi router. Tegenwoordig lijkt het wel onmogelijk om de ideale mesh wifi router te vinden. Daarom dacht ik dat hier iets aan moest gebeuren. 

Vanuit daar ben ik gaan kijken hoe ik andere mensen kon gaan helpen om de ideale mesh wifi routers te vinden. Dit heb ik gedaan en vanuit daar is een top 10 mesh wifi routers ontstaan. Zo kan iedereen de beste mesh wifi routers kopen zonder hier steeds uren naar te moeten zoeken.

Het is zeker belangrijk om een kantoor goed in te richten, maar vele mensen weten toch nog niet hoe zit dit het beste aan kunnen pakken. Daarom is het goed om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Het beste is om je kantoor in te richten naar jouw smaak, zodat jij je fijn voelt in je eigen kantoor. 

Wanneer jij je niet fijn voelt in je eigen kantoor, kan dit vrij vervelend zijn. Daarom is het zeker goed om te kijken welke opties je hebt en hoe je hier het beste gebruik van kunt maken. Zo krijg je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden.

Het is natuurlijk wel handig om te weten wat een  mesh wifi router precies kost. Als eerste is het goed om te weten dat ik deze mesh wifi routers niet zelf verkoop. Daarom kan ik de prijzen niet bepalen. De prijzen worden bepaald door alle aanbieders die op mijn website staan. 

De prijzen kunnen hierdoor wel verschillen. Daarom is het goed om te kijken welke prijs jij voor een mesh wifi router wilt betalen. Dit kan per persoon en kantoor natuurlijk veranderen. Daarom staan er ook een hoop verschillende soorten mesh wifi routers in de top 10, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit.

Na ons uitgebreide onderzoek naar de beste mesh wifi routers van dit moment zijn we tot een top 10 gekomen. De mesh wifi router die bovenaan deze lijst staat en dus de mesh wifi router die best getest is, is: Linksys Hydra Pro 6 MR5500 Router Mesh WiFi AX5400..

Deze is uit de mesh wifi routers test gemiddeld als beste naar voren gekomen. Met het aankopen van deze mesh wifi router weet je dus zeker dat je een goed product in huis haalt.

Mocht deze mesh wifi router niet voor jou de beste keuze zijn, geen probleem. Alle mesh wifi routers uit onze lijst zijn 10 goede mesh wifi routers. 

Conclusie over de best geteste mesh wifi routers

Nu we alle 10 beste producten hebben besproken kunnen we zeggen dat je met een gerust hart een mesh wifi router kunt kiezen die bij je past. Er zijn verschillende soorten routers met verschillende functies. Zorg ervoor dat je de route kiest die het beste bij je past. Als je klaar bent om een router te kopen is het altijd goed om te controleren of je de juiste hebt. Als je hulp nodig hebt, dan kun je altijd contact opnemen met ons. Vervolgens is het tijd om je eigen router te installeren. Je kunt de meeste routers installeren met behulp van de stappen die je in de gids hebt gelezen. Voordat je deze stappen volgt is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je al het benodigde materiaal hebt. Als je iets niet begrijpt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Zo hebben we de verschillende mesh wifi routers met elkaar vergeleken en jij hebt nu waarschijnlijk al een keuze gemaakt. De enige stap die je nog moet zetten is het installeren van je router. Als je hier hulp bij nodig hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij bij Refresh IT Solution staan altijd klaar om je te helpen!

 

Tot slot over de best geteste mesh wifi routers van 2024

Natuurlijk heb ik, Rudy, nog wel wat enkele woorden over de top 10 mesh wifi routers. Het is namelijk verstandig om zelf altijd nog wat onderzoek te doen naar de mesh wifi routers. Op die manier krijg je namelijk een duidelijk beeld van de opties die er op het moment allemaal zijn. 

Mijn top 10 is een ideaal startpunt maar het is niet het enige punt waar je naar moet kijken. Het is juist verstandig om naar alle andere mogelijkheden te kijken zodat je precies weet wat de beste mesh wifi router voor jouw kantoor gaat zijn. Zo voorkom je dat je eventueel ene miskoop begaat. 

Disclaimer: Rudyreview.nl heeft geprobeerd alle reviews met zorg samen te stellen en ontvangt een kleine commissie bij  aankoop van een best getest product via de door ons geplaatste link naar de webshop. Rudyreview.nl is echter niet verantwoordelijk voor de producten zelf. Fouten op de pagina? Meld het ons!

Gepubliceerd op: 17 mei 2023

Sandra
Sandra

Ik ben Sandra, een gepassioneerde reviewer van kantoorproducten. Als jong meisje was ik al gefascineerd door de wereld van schrijfwaren en organisatie. Mijn liefde voor kantoorbenodigdheden en het vinden van de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl heeft me geleid tot het schrijven van reviews. Met mijn woorden wil ik anderen helpen bij het maken van weloverwogen keuzes. Mijn biografie in 100 woorden vertelt het verhaal van een vrouw die haar passie heeft omgezet in haar werk, terwijl ze de schoonheid van efficiëntie en productiviteit verkent, één review tegelijk.